Tombolini kevät ja kesä 2014

Tombolini kevät ja kesä 2014

Tombolinin tulevan kevään ja kesän mallisto nojaa klassikoihin, yksinkertaisiin linjoihin ja tarkasti harkittuihin yksityiskohtiin sekä selkeisiin väriyhdistelmiin.

Vuonna 1964 Eugenio Tombolinin perustama ja nykyisin tyttärensä Fiorella Tombolinin johtama yritys yhdistää pitkäikäisen käsityöperinteen ja parhaat käytettävissä olevat materiaalit moderniin keveyteen sekä tarkasti viimeistellyn lopputuloksen luontevaan tyylikkyyteen. Tombolini on ehdottomasti klassinen ja perinteikäs valmistaja, jonka tuotteet yhtiön omien sanojen mukaan symboloivat italialaista tyyliä, kaunetta ja kulttuuria.

Tombolini – miesten muotia Italiasta

Yksinkertaiset värit, pehmeät ja selkeät linjat yhdistettynä läpi mallistojen seuraavaan ”keveyteen” ja hillittyyn tyylikkyyteen ovat niitä elementtejä, jotka takaavat Tombolinin menestyksen sesongista toiseen. Yhtiö on ottanut myös paikkansa yhtenä #tyylit-toimituksen ehdottomista suosikeista.

La Riviera del Coneron kauniissa maisemissa kuvattu tulevan sesongin lookbook saa keskellä talvista Helsinkiä kaipaamaan kesää, joka ainakin vielä toistaiseksi näyttäisi olevan pitkän matkan päässä.

Suomessa Tombolinin tuotteita on saatavilla Helsingissä Bulevardilla sijaisevasta Vaatturiliike Saumasta.

Tombolini SS ´14

Tombolinin uusimman ”Zero Gravity”-linjan pääpaino on äärimmäisessä keveydessä. Jopa 300 gramman painoiset takit pellavasta, villasta sekä kashmirista tekevät bisnespukeutumisesta kevyttä ja helppoa.

 

Tombolini SS ´14

Mokkainen nahkatakki on loistava valinta keväiselle viikonloppureissulle.

 

Tombolini SS ´14

Bleiseri matkuvastalle miehelle, jonka yksityiskohtina mm. sikaritasku sekä sanomalehti- ja avainpidike.

 

Tombolini SS ´14

Tombolinin tämän kevään malliston kulmakivenä toimii ehdottomasti kaksiriviset irtotakit sekä puvut.

 

Tombolini SS ´14Tombolini SS ´14

 

Katsele koko lookbook täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi