Toiveita ja kysymyksiä sekä sunnuntain inspiraatio-kierros

Tyylit.fi on toiminut nykymuotoisena reilun vuoden. Tänä aikana sivustolla on pyritty julkaisemaan mahdollisimman laajaa lukijakuntaa kiinnostavaa sisältöä – unohtamatta niin sanotusti pidemmälle ehtineitä harrastajia.  Vaikka hommassa on menty lukijakunta edellä, aiheiden valikoitumista värittää luonnollisesti toimituksen kiinnostuksen kohteet. Koska liiallinen omaan napaan tuijottaminen ei ole koskaan hyvästä, haluaisimme nyt kuulla teiltä toiveita tulevaisuudessa käsiteltävistä aiheista.

Muutamia uusia kulmia ja kokonaisuuksia on kevään aikana tulossa. Tarkoitus on muun muassa jatkaa viime syksynä aloitettua #tyylit-lookbookin ( Vaatturiliike Sauma ja My O My The Men) julkaisemista. Myös erinäisiä tapahtumia saadaan toivottavasti järjestettyä yhteistyössä kotimaisten (ja ehkä ulkomaistenkin) toimijoiden kanssa. Niistä lisää siinä vaiheessa, kun aika on sopiva.

Mutta mikäli teillä on mielessä jotain – esimerkiksi juttusarjan aihe tai muu kokonaisuus, mistä meidän ehdottomasti pitäisi kirjoittaa – kertokaa se meille joko jättämällä kommentti tähän, foorumin kehitys-langassa tai suoraan sähköpostilla yllapito@tyylit.fi.

Sunnuntain inspiraatio-kierros

Tarkoituksenamme on alusta asti ollut tarjota sisältöä monipuolisesti – eri tyyleistä, eri tavoilla. Blogin ja foorumin lisäksi seurantaan kannattaa laittaa – ellei jo ole – niin facebook kuin myös Instagram ja tumblr. Viimeisimmän osalta on viime aikoina ollut hieman hiljaisempaa, mutta (ainakin puolittain) aurinkoisen sunnuntain kunniaksi päätimme päivittää myös hieman uutta kuvavirtaa kevään inspiraatioksi. Muutama poiminta alla ja loput voi käydä tsekkaamassa täältä.

sunnuntai-pizza

Sunnuntain olennaiset eväät.

Herr Judit - Oliver Dannefalk

Tukholmassa sijaitsevan Herr Juditin Oliverilla tyylit kunnossa.

END_Spring2015_blog_15

Kohta voi huoletta jättää jo sukat kaappiin.

Gentry NYC - inspiraatiota yksinkertaisiin ja toimiviin tyyleihin.

Gentry NYC – inspiraatiota yksinkertaisiin ja toimiviin tyyleihin.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi