Tiistai-inspis – what about Coloquy

Eilisen premium-tennareita sivunneen postauksen hengessä tämän viikon tiistai-inspis on rakennettu Coloquyn tennareiden ympärille. Muut setin palaset on poimittu Mr. Porter-verkkokaupan valikoimasta ennakoiden tulevaa ale-tarjontaa.

Mr. Porter aloitti US-puolen alennusmyynnit tällä viikolla ja normaalisti alen aloitus on eurosaitilla sijoittunut pari viikkoa myöhemmäksi. Juhannusviikolla voidaan siis odotella ensimmäisiä tiputuksia ja koska pääsääntöisesti aleen menevät tuotteet sekä alennusprosentit on Atlantin molemmilla puolella seuranneet toisiaan, on valmistautuminen syytä aloittaa jo nyt.

Tällä viikolla setti on koottu kerroksittain siten, että yläosan osalta palasia voi tiputtaa pois riippuen niin säästä kuin fiiliksestä. Vaaleat tennarit ja oliivinvihreät Oliver Spencerin hieman väljemmät chinot eivät lämpimänä kesäpäivänä tarvitse parikseen kuin vaaleahkon pellavapaidan. Illan viiletessä päälle voi heittää pellavasekoitteisen neuletakin. Mikäli kylmä ja tuuli pääsevät yllättämään, lämpöä on hyvä hakea vielä yhdellä kerroksella – tällöin setin viimeistelee Todd Snyderin mokkainen varsity jacket. Ja tarvittaessa ylimääräiset palaset kulkevat mukana tyylit.fi-luottotoimittaja Mismon laukussa.

 

y

 

Varsity jacket: Todd Snyder Cardigan: Todd Snyder Paita: Margaret Howell Housut: Oliver Spencer Laukku: Mismo Tennarit: Coloquy


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi