Tiistai-inspis – Värittömissä tunnelmissa

Tällä viikolla tiistaitunnelmat ovat olleet varsin värittömät niin sään kuin tyylien osalta. Värien ja kuvioiden puute ei kuitenkaan tarkoita, että asukokonaisuuden eri osien olisi oltava tylsiä. Tällöin huomio kiinnittyy setin eri osien tekstuureihin ja leikkauksiin.

Barenan pehmeä rakenteeton irtotakki on sopivan rento, mutta kuitenkin riittävän asiallinen ratkaisu arkeen näin kesän kynnyksellä. Valkoinen paita ei ole koskaan väärä valinta, varsinkaan tähän vuodenaikaan. Housuina on Incotexin laadukkaat ja huomaamattoman väriset puuvillahousut. Näiden osalta tärkeintä on hyvä fitti ja sopivan lyhyet lahkeet, jotta kengät näkyvät kunnolla.

Koko setin pointti onkin kengissä. Diemmen käärmeennahkaiset slip-onit saattavat olla monelle liian törkeät, ainakin hinnan puolesta. Kuitenkin kaikessa älyttömyydessäänkin kengät menisivät mielestäni ihan sujuvasti kasuaalissa toimistoympäristössä. Diemmen python slip-on on kaikin puolin todella nätti ja ehkä tämän kevään paras tulkinta kyseisestä kengästä.

Kenkien värin takia laukuksi on valittu tyylit-suosikki Mismon musta tote bag. Vyö on perinteikkään Andersonsin yksinkertainen hiilenharmaa nahkavyö. Setin viimeistelee perinteikäs Rolex Explorer 1 vanhassa 36 mm koossa. Koska kuitenkin on kesä, niin natoranneke on enemmän kuin paikallaan. Taskuliinat ja napinläpikukat kannattaa tämän tyyppisistä seteistä unohtaa. Sama koskee sukkia.

Vähemmän on enemmän.

 

Näyttökuva 2014-5-27 kello 20.41.48

 

Takki: Barena, Paita: Gitman Vintage, Housut: Incotex, Kengät: Diemme, Vyö: Andersons, Laukku: Mismo, Kello: Rolex Explorer


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi