Tiistai-inspis – Artisaanivalikoimaa Aasiasta

Myöhäisillan tiistai-inspikseen on tällä kertaa haettu palaset hieman kauempaa, Hong Kongin #menswear-mekasta eli The Armourysta.

The Armoury – #menswear-mekka

Vuonna 2010 perustettu ja pari vuotta sitten New Yorkiin laajentunut The Armoury on tällä hetkellä mahdollisesti laadukkain #menswear-puoti, joka tämän pallon päältä löytyy. Valikoimasta löytyy koko kattaus päällystakeista solmioihin ja kalvosinnapeista kenkiin – valmistajien edustaessa puhtaasti parasta A-luokkaa. Toki on muistettava, että kun listalta löytyy nimiä kuten Liverano&Liverano, Orazio Luciano, Ambrosi Napoli, Drake’s, Saint Crispin’s, Frank Clegg, tämä tarkoittaa, ettei liikkeen hintataso ole verrattavissa Uniqloon tai Suitsupplyn tarjontaan. Mutta mikäli päätyy vierailulle joko Hong Kongiin tai New Yorkiin, kannattaa putiikeissa ehdottomasti käydä vierailulla. Kannattaa myös seurata The Armouryn tumblr-tiliä, joka päivittyy varsin säännöllisesti ja on yleensä täynnä inspiroivaa materiaalia.

Sinistä ja harmaata

Itse setti on jälleen kerran koottu pitäen mielessä perusasiat. Vaikka kelit jo pikkuhiljaa lämpenee, voivat aamut olla vielä hyvinkin viileitä. Niinpä villaa ja flanellia ei välttämättä ihan vielä kannata kellarin nurkkaan lähteä varastoimaan. Pehmeällä hartialla ja paikkataskuilla varustettu windowpane-kuvioitu irtotakki toimii hyvin myös toimistolla ja työpäivän jälkeen flanellit voi vaihtaa vaikkapa farkkuihin. Valkoinen paita ja harmaa solmio luovat turvallisen pohjan ja Drake’sin huivilla saa halutessaan lämpöä kaulalle sekä hieman väriä kokonaisuuteen. Koska kaikkialla kaduille talven aikana ripoteltuja hiekkoja ei ole vielä putsattu pois, jalkaan kannattaa valita ainakin sateisempina päivinä kumipohjalla varustettu vaihtoehto.

the armoury

Takki: Ring Jacket Paita: Liverano&Liverano Housut: Ring Jacket Solmio ja huivi: Drake’s London Kengät: Carmina


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi