Tiistai-inspis – Talvea kohti

Vuodenaika on vaihtumassa syksystä talveen pikkuhiljaa ja talvikamojen esiin kaivaminen on aloitettu. Tästä johtuen pienen tauon pitänyt tiistai-inspis on back.

Tennarit ja ”suorat housut”?

Lähiaikoina itseäni on inspiroinut erilaisten villaisten ja hieman siistimpien housujen yhdistäminen rennompiin kenkiin, kuten tennareihin tai jopa runnereihin. Flanellihousut tai muut paksummasta villasta valmistetut housut ovat lämmin vaihtoehto chinoille syksyyn ja talveen. Prässätyt housut tekevät lookista särmemmän,  mutta pitämällä muut palat oikeina kokonaisuus säilyy oikella tavalla rentona. Vähän sama kuin pehmeiden hartioiden vaikutus pukuun.

Inspis-setti on koottu aina toimivien värien ympärille – sininen, harmaa ja ruskea. Keskipisteenä on japanilaisen Beaty & Youthin housut. Skarpit housut on yhdistetty paksuhkoon neuleseen ja valkoiseen bd-paitaan. Kengät ovat Niken retro -henkiset mokka runnerit. Takkina on Aspesin sateen kestävä päällystakki, jossa on erillinen untuva-lineri pakkasia varten. Acnen blogi-klassikko, Canada-huivi pitää kaulan lämpimänä.

Näyttökuva 2014-10-26 kello 18.39.13

Inspiraatioksi

Lopuksi vielä muutama tosielämän esimerkki Les Freres Joachim -blogista, joka kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan jos se ei jo ole. Kuvista näkee hyvin, etteivät niin sanotut suorat housut vaadi aina seurakseen oikeita kenkiä. Tennarit menevät myös räätälöidympää kamaa sisältävissä seteissä tiettyjen edellytysten vallitessa hyvin. Tavalliseen bisnespukuun yhdistämistä ei siis kannata yrittää, vaan tässäkin on avainsanana pehmeistä linjoista tuleva oikeanlainen rentous. Karismaattinen olemus ei myöskään haittaa..

tumblr_ne20zvvw2o1sjf4hzo1_1280 tumblr_nc97weSii51sjf4hzo1_1280 tumblr_n83vacl5W91qeuobqo1_1280 tumblr_n5s1x1z7cm1sjf4hzo1_r1_1280 tumblr_mv4rlr3hWE1sjf4hzo1_1280

Asun osat

Takki: Aspesi, Paita ja neule: Several, Housut: Beaty & Youth, Kengät: Nike, Huivi: Acne Studios


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi