Tiistai-inspis – takaisin toimistolle

Helteet jatkuvat, mutta moni juhannukselta lomansa aloittanut on jo palaamassa, ellei palannut töihin. Tummat puvut on kuitenkin syytä pitää vielä kaapissa. Sen sijaan päälle voi pukea jotain, mikä täyttää tarvittavan pukukoodin, mutta antaa myös mahdollisuuden tuntea olonsa mukavaksi auringon paahtaessa.

Vaalea puuvillapuku toimii aurinkoisena kesäpäivänä loistavasti myös toimistolla. Kevyt rakenne, pehmeät hartiat ja paikkataskut tekevät takista sopivan rennon myös esimerkiksi elokuisiin after work-meininkeihin. Tämänkaltainen puku toimii oikeassa ympäristössä myös ilman solmiota.

Kokonaisuus saadaan valmiiksi ruskealla ja vaaleansinisellä, jotka myös toimivat kesähelteellä harmaata ja tummansinistä paremmin. Läppäri ja tarvittavat eväät laukkuun, ja ranteeseen kokonaisuuden viimeistelemiseksi Omegan Seamaster, jonka kanssa voi after workin jälkeen siirtyä merellisiin tunnelmiin yöuinnille.

y

 

Puku: Rose&Born Paita: Alessandro Gherardi Solmio: Viola Milano Taskuliina: Viola Milano Kengät: Alfred Sargent Laukku: Palmgrens Kello: Omega


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi