Tiistai-inspis – Syksyn värikartta

Eiköhän helteet ala olla viimeistään tämän viikon jälkeen taputeltu. Tässä vaiheessa onkin luonnollista, että syksyinen pukeutuminen alkaa kiinnostamaan aivan uudella tavalla. Tämän viikon tiistai-koollaasista voi poimia syksyn värikartan kaikki olennaiset värit. Se on helppoa – niitä on vain yksi.

Mustasta ja sen vaikeudesta on tälläkin saitilla jauhettu tasaisin väliajoin, klassiseen pukeutumiseen keskittyneistä sivustoista puhumattakaan. Musta ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen hankala ehdottomuudestaan huolimatta, jos oikeastaan kaikki setin osat ovat mustaa tai edes riittävän tummia. Jep, vaikka mustaan lähtee, se ei automaattisesti tarkoita, että koko setin olisi oltava musta. Tosin eipä siinäkään mitään vikaa ole.

Elokuun viimeisen viikon inspis-kollaasiin päätyi henkilökohtaisia suosikkejani viime ajoilta. Farkut ja collari tulevat Acnelta. Denimien malli on suhteellisen tuore ”Town”, joka sai noston tiistai-kollaasissa jo jokunen viikko ja vielä uudestaan faijafarkkuja käsittelevässä postauksessa pari päivää sitten. Collarin vihreä taas rikkoo mustaa sopivassa määrin. Sen kanssa on kerrostettu kymmenvuotisjuhlaa viettävän Our Legacyn musta chambray-paita ja nylon rotsi. Erilaiset tekstuurit tuovat kiinnostavuutta kokonaisuuteen. Kengiksi mitkä muutkaan kuin mustat tennarit. Vansin Old Skool on asiallinen malli, joka kantaa hyvin syksyyn. Toistoa ehkä, mutta itse kutsun tätä johdonmukaisuudeksi.

tiistai-inspis258

Denim: Acne Studios, Collari: Acne Studios, Paita: Our Legacy, Takki: Our Legacy, Tennarit: Vans

Kuvat: #tyylit.fi-foorumi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi