Tiistai-inspis – Sinisen irtotakin monet muodot

Tällä kertaa (myöhäisillan) tiistai-inspiksessä palataan vielä hieman viime viikkoiseen sinisen irtotakin teemaan. Kuten todettua, oli omat tyylit sitten rennomat tai formaalit – jokaisen miehen vaatekaapista olisi hyvä löytyä vähintään yksi (tumman)sininen irtotakki.

Alle on koottu kaksi erilaista kokonaisuutta, jossa huomio takin lisäksi kiinnittyy muiden palasten monikäyttöisyyteen. Vaikka setit muutoin rakennettu täysin eri osista, on housut pidetty molemmissa yhdistelmissä samana. Vaaleat puuvillahousut (tai chinot) ovat etenkin lämpimien säiden koittaessa lähes yhtä monikäyttöiset ja tyylien mukaan muokattavat kuin sininen irtotakki. Lahkeet rullaamalla toimistoon sopivista irtohousuista saa nopeasti ja helposti soveltumaan myös kasuaalimpaan menoon.

Siinä missä ensimmäinen setti sopii mainiosti toimistolle tai jopa rentoihin kesäjuhliin, on toinen kokonaisuus kuin tehty kepeään viikonloppurentoiluun kotipihassa tai kaupungilla. Koska housut pysyvät, voi töistä tullessaan nopeasti heittää solmion, kauluspaidan ja siistimmän bleiserin nurkkaan, vetäistä t-paidan sekä puuvillaisen irtotakin päälle ja kokonaisuus on hetkessä täysin toisenlainen. Kun mokkaiset loaferit vielä vaihtaa Diemme python-tennareihin, on transformaatio suoritettu onnistuneesti.

 

Sininen irtotakki - 1

 

Irtotakki: G.Abo Napoli Paita: Salvatore Piccolo Housut: Entre Amis

Solmio ja taskuliina: Saman Amel Kengät: Meermin Laukku: Lotuff

Sininen irtotakki - 2

Irtotakki: Barena T-paita: Schiesser Housut: Entre Amis Tennarit: Diemme Kello: Sinn


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi