Tiistai-inspis – Sateinen kevät

Kuten viime päivinä on saatu huomata, keväisin sää saattaa olla varsin vaihtelevaa. Tällä kertaa tiistain setti onkin kasattu sateiseen kevätpäivään. Kokonaisuudessa yhdistyy monia tyylit.fi suosikkeja kenttätakista oranssiin.

Stutterheimin Millerainin vahakankaasta valmistettu takki kestää tuulta ja sadetta. Päällystakin alle välikerrokseksi sopii hyvin Aspesin armeijahenkinen paita- tai kenttätakki laadukkaan t-paidan kanssa. Aina ei tarvitse valita paidan ja takin välillä.

Denim on aina kova juttu. Vaikka raakadenimissä on oma fiiliksensä, pesty, niin sanottu faijadenim toimii erityisen hyvin valoisaan vuodenaikaan. Ruotsissa syntyneen ja nykyisin New Yorkissa vaikuttavan Patrik Ervellin farkuissa on juuri oikealla tavalla Seinfeldmainen sävy.

Aikaisemmin esitellyissä Clarksin Tawyer runnerimokkasiineissa yhdistyy pitkään vallinnut heritage-trendi ja urheilullisuus. Sporttiteemaa jatkaa WoodWoodin ball cap. Foorumillakin mielipiteitä jakanut lippis on tullut #menswear-skeneen. Ulkonäköseikkojen ohella sillä on myös funktio, sillä lippis suojaa tehokkaasti sateelta.

Sateenvarjoon on mahdollista panostaa enemmän. London Undercoverin kirkkaan oranssi yksilö on tyylikäs vaihtoehto, eikä tavallista kalliimpi sateenvarjo unohdu yhtä helposti julkisiin kuin parin kympin markettivarjot. Oranssilla voittoon! 

Näyttökuva 2014-5-6 kello 22.29.13

Päällystakki: Stutterheim, Paitatakki: Aspesi, T-paita: Our Legacy, Denim: Patrik Ervell, Kengät: Clarks, Vyö: Andersons, Lippis: WoodWood, Sateenvarjo: London Undercover


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi