Tiistai-inspis – Raakadenimiä keväällä

Tällä viikolla meno on jälleen rento. Puku on jätetty kaappiin vapaiden ajaksi. Pääsiäisen ja vapun väliset päivät voi viettää kasuaalisti raakadenimissä ja mokkarotsissa. Harmaa college-paita sopii näiden kanssa täydellisesti ja sen alle voi halutessaan laittaa pehmeillä kauluksilla varustetun paidan. Tällä kertaa kauluspaita on kuitenkin jätetty pois.

Kengiksi raakadenimien kanssa voisi hyvin valita mokkaiset plain toe blucherit. Kuitenkin valkoisilla klasikkotennareilla on vaikea mennä metsään ja erittäin ajankohtainen Adidaksen Stan Smith toimii farkkujen kanssa kuin junan vessa. Muita suositeltavia vaihtoehtoja valkoisiksi tennareiksi ovat Jack Purcell, Spring Court tai viime kesän tyylit.fi-groupthink eli italialainen Superga.

Aurinkolasit kannattaa kaivaa esiin viimeistään tässä vaiheessa vuotta. Kevätaurinko on kirkas ja silmät tarvitsevat suojaa. Klassikkolasien sijaan valinta kallistuu ruotsalaisen Sun Buddiesin Ingmar Bergmanin elokuvasta Persona inspiraation saaneeseen malliin. Ranteeseen on valittu uusvanha Omegan sukelluskello ja tälle kaveriksi Viola Milanon helmet.

 

Näyttökuva 2014-4-20 kello 13.41.37

 

Takki: Golden Bear, Collari: Our Legacy, Denimit: APC, Tennarit: Adidas, Aurinkolasit: Sun Buddies, Kello: Omega, Ranneke: Viola Milano


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi