Tiistai-inspis – lomatyylit

Viileistä säistä huolimatta lomakausi on kuumimmillaan. Tiistain inspiraatiokollaasin teemana onkin pukeutuminen lomalla.

Lomailuun ja yleiseen rentoon oleiluun tarvitsee menoon sopivat vaatteet. Mikäpä olisikaan silloin parempi kombo kuin farkut ja collari – niinpä. Viikon aloittaneeseen postaukseen liittyen molemmat tulevat Acnelta. Merkin pelkistetty pohjoismainen lähestymistapa on parhaimmillaan juuri perusvaatteissa ja denimissä. Vihreä  tarjoaa hyvää vaihtelua harmaalle ja navylle, kun taas tuoreehkon Town -mallin valmiiksi vajaamittaiset lahkeet ja pesty denim ovat molemmat omimmillaan kesällä. Collarin alla valkoinen paita raikastaa settiä ja jätettynä housujen päälle estää sinisen ja vihreän mahdollisen riitelyn. Tapanahan on sanoa, että blue and green should never be seen, except with something in between.

Kengissä ja asusteissa on hyvä luottaa klassikoihin, olipa kyse modernista tai unohtuneesta sellaisesta. Asia on siten, että jos jollekin tennarille pitäisi ennustaa renessanssia, se on Puman Suede Classic. Loppusilauksena Mismon repuksi tarvittaessa muuntautuva kassi.

Tennarit: Puma
Farkut ja collari: Acne Studios
Paita: Beams Plus
Laukku: Mismo


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi