Tiistai-inspis – Kids 20 vuotta

On vaikea uskoa, että Larry Clarkin legendaarisesta Kidsistä on kulunut jo 20 vuotta. Teini-ikäisten skeittarien huuruista menoa kuvannut elokuva teki minuun aikoinaan varsin lähtemättömän vaikutuksen. Niille, jotka eivät ole kyseistä elokuvaa nähneet, sen perusidea tulee kuvatuksi sanalla huuruinen varsin kattavasti – huumeita, väkivaltaa, sukupuolitauteja ja kaikenlaista antisosiaalista käytöstä 90-luvun puolivälin New Yorkissa.

Hieman elokuvan julkaisua aikaisemmin perustettu Supreme julkaisi viikko sitten elokuvaa juhlistaneen juhlamalliston. Kokoelman tuotteiden kuvat ja leffan ohjanneen Larry Clarkin haastattelun voi käydä tsekkaamassa Supremen sivuilta. Mallisto myi normaaliin tapaan loppuun käytännössä lähes välittömästi. Jos jäit malliston kamoista paitsi ja niitä on pakko saada, ainakin osaa tuotteista löytänee erinäisiltä harvinaisemman kaman trokaussivuilta, kuten Project Blitz tai Croatianstyle.

Joka tapauksessa kyseessä on synkkä, mutta erittäin suositeltava elokuva. Viikon vaatekollaasi onkin koottu leffan tyylit mielessä. Settiin riittää rennot fatigue-housut, klassikko Converset ja valkoinen t-paita. Nässä tunnelmissa voikin siirtyä kesää ja viikonlopun #Tyylit-päivää kohti.

tiistaiinspis265

 

Housut: orSlow, t-paita: Bianca Chandôn, tennarit: Converse, aurinkolasit: Our Legacy


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi