Tiistai-inspis – Cozy Boy

Tällä kertaa inspiraatiokollaasin teemana on mukavuuus. Tummat värit ja pehmeät sekä ilmavat materiaalit sopivat pysähtyneisiin sunnuntaihin tai ihan mihin päivään tahansa, jos jokainen päivä tuntuu sunnuntailta.

Vaikka asun osat on valittu rentous ja mukavuus edellä, musta väri antaa setille sen sporttisesta rentoudesta huolimatta kuitenkin skarpin vaikutelman. Tavallisia verkkareita astetta siistimmissä italialaisen Barenan collegehousuissa voi pyörähtää ruokaostoksilla jopa kaupungin keskustussa. Kenkinä on Adidaksen voittoisat ZX Flux runnerit, joissa askel pysyy kevyenä.

Pilottimallinen pellavaneule yhdistää kaksi kevään kovaa juttua; pellava ja pilottitakin. Lisäksi neuleen takkimaisuus tarkoittaa, ettei lämpötilan sen salliessa mitään muuta takkia tarvita. Setti toimisi hyvin ihan tavallisen t-paidan kanssa, mutta valkoisella nappikauluspaidalla ei voi mennä vikaan. Kaulukset antavat myös hieman ryhtiä olemukseen.

Kassina toimii sunnuntaisia ruokaostoksia varten riittävän tilava Carharttin camokuvioitu tote bag, jonne voi heittää Comme des Garconsin lompakon. Camoa on lähivuosina näkynyt paljon eri valmistajilla. Lievästä kuvioon kyllästymisestä huolimatta on poikkeavasti sinistä sisältävä versiointi kuitenkin varsin tuoreen oloinen. Kokonaisuuden viimeistelee Sun Buddiesin aurinkolasit ja modernin minimalistinen Tudor Pelagos sukelluskello.

 

cozy

 

Neule: Our Legacy, Paita: Gant Rugger, Housut: Barena, Kengät: Adidas, Plehat: Sun Buddies, Kello: Tudor, Kassi: Carhartt, Lompakko: Cdg

Soundtrack: Morrissey – Every day is like sunday


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi