Tiistai-inspis – Back to basics

Astetta erikoisempien viritysten jälkeen on hyvä palata perusasioiden pariin. Harmaa neule, valkoinen t-paita ja siniset farkut on yhdistelmänä ehkä hieman tylsä, mutta sitäkin varmempi. Halutessaan sinisen denimin voi vaihtaa myös mustaan.

Bianca Chandôn on tällä hetkellä todella kova juttu. Sääli vain, että merkin t-paidat ovat pääosin kaikkialta loppu. Ikisuosikki Comme des Garcons PLAY:n neuleet toimivat aina. Pehmeä, mutta kestävä villa on sopivan ohutta loppukesän viileämmille päiville. APC:n raakadenimistä ei ole mitään kirjoitettavaa, jota ei olisi jo jossain kirjoitettu.

Kenkien osalta valinta kohdistuu Vansin nahkaisiin slip-oneihin. Niillä on hyvä jatkaa kesää sateista huolimatta. Asusteosastolla Mismo on valmistaja, johon voi aina luottaa. Täällä on nostettu merkkiä ehkä liiankin voimakkaasti esiin, mutta sille ei ole omassa hintaluokassaan yhtään varteenotettavaa kilpailijaa. Mismon laukuissa yhdistyy sopivalla tavalla rennot ja kuitenkin päivittäiseen työkäyttöön toimivat tyylit.

Näyttökuva 2014-8-17 kello 12.46.56

Neule: Comme des Garcons, T-paita: Bianca Chandôn, Farkut: APC, Tennarit: Vans, Laukku: Mismo


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi