Talvi-inspis – Norse Store Winter Editorial Part 2

Talvi tuli ja talvi meni. Ei tuosta säästä ota selvää. Siitä huolimatta talvi-editoriaalit rullaavat ulos tasaiseen tahtiin. Viimeisimpänä huomionarvoisen kuvasarjan julkaisi Norse Store.

Norse Store on aina jäänyt itselleni hieman vieraaksi. Sama koskee merkin vaatteita. Tässä kohtaa lienee syytä tähdentää, että lasken merkin ja kaupan samaksi asiaksi, vaikka niillä jokin ero periaatteessa lienee. Norse Projectsin vaatteet ovat muodollisesti kunnossa, mutta jokin niistä puuttuu. Ehkä ne ovat niin äärimmäisen keskinkertaisia (on huvittavaa, että jokainen kirjoittamani juttu Norsesta – 1, 23 ja 4 –  sisältää käytännössä samat pointit), että jopa minun kaltaisen keskitien kulkija kokee ne tylsiksi. Erityisesti Norse Porjects pikemminkin kanavoi viime aikoina pinnalla olleita trendejä, eikä itse luo niitä.

Edelliseen nähden Norse Storen talvi-editoriaali numero kaksi on yllättävän onnistunut sekoitus kaupassa myynnissä olevia merkkejä. Seteistä löytyy pooloneuletta, nuuskamuikkuis-hattua, lahjepropagandaa ja kaikkea muuta siistiä. Pidän todella paljon, ja voi olla, että päädyn kaupan asiakkaaksi pitkä tauon jälkeen. Vaikka mitään ei olisi ostamassa,  seteistä voi saada ideoita omiin setteihin. Mutta muistakaa tämä: pooloneuleella voittoon!

Tsekkaa loput kuvat täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi