Tiistai-inspis – Takaisin töihin

Kesälomat takana ja paluu takaisin arkeen käynnissä. Tyylien osalta elokuu lähtee käyntiin kesälomilta palailevalla tiistai-inspiksellä.

Elokuun alkaessa monien lomat alkavat olla ohi ja tällä viikolla moni lienee jo palannut takaisin sorvin ääreen. Myös tyylit-toimitus palailee pikkuhiljaa takaisin normaaliin rytmiin ja luvassa on lähiaikoina mm. loppuraporttia NUTS-karhunkierrokselta sekä vaatekaapin rakentamisen ABC-sarjan kolmas osa.

Myöhäisillan tiistai-inspis onkin koottu tällä kertaa töihin paluu ja toimistotyylit mielessä. Kun helteet näyttävät vihdoin koittavan, kannattaa panostaa vaaleisiin väreihin sekä hengittäviin materiaaleihin.

Vaaleanharmaa puku toimii ympäri vuoden, mutta erityisesti alkusyksyyn se on erittäin osuva valinta. Lisäksi yksinkertainen harmaa puku on monikäyttöinen ja helppo yhdistellä. Vaaleansininen kauluspaita ja tummansininen solmio hillityllä glencheck-kuviolla pitävät kokonaisuuden yksinkertaisena ja tyylikkäänä. Toisaalta vaaleat mokkaoxfordit  sekä Rubinaccin voimakkaasti kuvioitu taskuliina tuovat settiin hieman rentoutta, ettei homma mene liian formaaliksi. Lopuksi arskat päähän ja paperit Guccin ikonisella kuosilla varustettuun tote bagiin.

 

Harmaa puku toimistoon

Puku: SuitSupply Paita: Canali Kengät: Meermin Solmio: Shibumi Berlin

Taskuliina: Rubinacci Laukku: Gucci (vintage) Aurinkolasit: Oliver Peoples

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi