Supreme kevät ja kesä 2016

Supreme julkaisi kevätmallistonsa tänään. Vaikka Tyylit-blogin lukijoista harvempi taitaa ostaa merkin tuotteita, on koko kuvio osana modernia streetwear-kulttuuria niin mielenkiintoinen, että mallisto on nostonsa ansainnut.

Viime vuodet Supreme on ollut erityisen vahvasti kiinni 90-luvun NYC-tyylien maailmassa. Myös tällä kertaa merkki jatkaa ysärityylien ryöstöviljelyä jopa siinä määrin, että osa Supremen kevään malliston tuotteista tuo mieleen varhaisen teini-ikäni (jep, olen niin vanha). Tuolloin Kluuvin kauppakeskuksessa sijainneessa Syndicate -liikkeessä tuli käytyä fiilistelemässä liikkeen mahdollisesti omaa tuotantoa olleita huppareita ja takkeja. Tämä taisi olla vielä kaupan alkuvaihetta, sillä ja parin seuraavan vuoden aikana samasta kaupasta tuli poistettua Fuctia, Etniesiä ja muita skede-uskottavia merkkejä.  Nuo olivatkin hienoja aikoja; 90-luvun lama alkoi taittua ja rahaa alkoi löytyä mm. teinien siisteihin vaatteisiin. Muistan erityisen elävästi tummansinisen Fuctin collarin Apinoiden planeetta-printillä. Käytin kyseisen vaatteen kirjaimellisesti puhki. Nykyisin näin käy enää harvemmin.

Joka tapauksessa Supremen mallisto on taas täällä ja hype on kova. Neon-värien esiinmarssi on jotain, mitä en ehkä olisi osannut arvata. Näitä näkyi myös toisen erityisen ajankohtaisen merkin, Stone Islandin SS16-mallistossa. Kaipa se on vain alistuttava siihen, että minullakin on viimeistään syksyyn mennessä rotaatiossa jotain kirkuvan väristä. Tuskin kuitenkaan mitään Supremelta, sillä lafkan verkkokaupasta ostaminen on varsinkin halutuimpien tuotteiden kohdalla sellaista lottoa, etten jaksa edes yrittää.

Katso loput kuvat mallistosta ja fiilistele myyntiin tulevia tuotteita täällä.

 


2 vastausta artikkeliin “Supreme kevät ja kesä 2016”

  1. jari sanoo:

    kelpuuttaisin ensikuvien perusteella sabbathin hockey jerseyn ja schottin nahkarotsin koska vaan oman vaatekaapin perukoille. toisaalta jälkimmäisen hintalappu hirvittää näillä punnan kursseilla jo näkemättäkin sen verran, että haaveeksi taitaa jäädä. supremen räteissä mielenkiintoista on se, että tiettyjen tuotteiden jälleenmyyntiarvo ei missään vaiheessa pääse laskemaan, vaan päin vastoin se jopa nousee. ja näin on asiat ollee aina, jo kauan ennen tätä nykyhypeä.

    • Itseäni ei ehkä nuo vaatteet niin hirveästi kiinnosta. Tosin Morrissey t-paitaa voisi yrittää, mutta haaveeksi taitaa jäädä. Krääsän puolelta ne keraamiset pienet tarjottimet on todella asiallisia, erityisesti se aseen muotoinen. Ja olisihan vesipullo logolla siisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi