Tiistai-inspis – Suitsupply syksy 2015

Listat tarvittavista syyshankinnoista ja -ostoista alkavat varmasti monella olla jo hahmoteltuna. Tätä helpottaa toki myös se, että monet valmistajat ja kaupat ovat jo saaneet syysmallistojen ensimmäiset palaset hyllyihin.

Hollantilainen Suitsupply julkaisi myös tänään ensimmäisen satsin tulevan sesongin mallistosta, joka on nyt ennakkotilattavissa ja ensimmäiset toimitukset luvataan saapuvaksi perille elokuun loppupuolella. Eli vaikka flanellihousut tai päällystakit ei helteiden keskeltä tunnu juuri nyt ajankohtaiselta, kannattaa muistaa, että syksy kyllä saapuu ennemmin tai myöhemmin.

Yleensä Suitsupply pre-order-mallistoista on löytynyt muutama harkinnanarvoisen puku sekä takki, mutta muuten tarjonta on ollut ainakin yksinkertaisten tyylien ystävälle haastava. Tämänkertainen valikoima on kuitenkin poikkeus ja tarjolla on pääasiassa peruspukuja, irto- ja päällytakkeja, neuleita sekä housuja – perusväreissä, ilman räikeitä ja yhteensopimattomasti yhdisteltyjä yksityiskohtia. Jos tarjonnasta haluaa tehdä muutamia poimintoja, niin esimerkiksi yksinkertaista ja monikäyttöistä syys/talvipukua etsivälle yksirivinen, Ormezzanon villaflanellista Havana-mallissa valmistettu harmaa puku, jonka takki ja housut toimivat myös erikseen, on erinomainen vaihtoehto. Sinistä irtotakkia etsivällekin pre-order-malliston irtotakkiosasto tarjoaa kolme erilaista vaihtoa – 100% kashmirista tehdyn, villa-silkki-kashmir-sekoitteisen version sekä puuvilla-villa-sekoitteesta tehdyn rotsin, joka sopii täydellisesti myös esimerkiksi opiskelijabudjettiin. Ulkotakeista kamelinkarvainen, yksirivinen päällystakki on klassikko – joka toimii niin bisnespuvun kuin myös rennompien flanellihousujen kanssa.

Myös tiistain inspis-kollaasi on koottu Suitsupplyn syksyn pre-order-valikoimasta. Ruosteeseen taittuva oranssi ei välttämättä ole kaikkein suosituin väri irtotakille, mutta Suomen syksyisiin keleihin ja pimeneviin iltoihin se sopii loistavasti. Rento ja rakenteeton, kolmella paikkataskulla varustettu Havana-irtotakki ei tässä yhteydessä tarvitse välttämättä edes taskuliinaa. Luonnonvalkoiset flanellit tuo kokonaisuuteen sopivaa kontrastia, vaaleista väreistä kannattaa nimittäin ottaa kaikki irti ennen syyssateita ja loskaa, vielä kun ehtii. Paidaksi vaaleansininen nappikauluspaita, jonka napit voi sprezzatura-henkisesti jättää auki ja kaulaan oranssi villaprinttisolmio.

Kokonaisuuden kärkenä toimii kuitenkin tummansininen yksirivinen päällystakki, joka on yksi koko julkaistun pre-order-malliston kirkkaimmista helmistä. Ja jos weekender-laukun jättää laskuista pois, kertyy kokonaisuudelle hintaa hieman alle 1050 euroa. Tämän kokonaisuuden osien hankkiminen onnistuu siis myös pienemmällä budjetilla.

 

 

Suitsupply syksy 2015 ennakkokatsaus

Osallistu keskusteluun Suitsupplyn mallistoista ja hankinnoista foorumilla.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi