Stone Island syksy ja talvi 2016 lookbook

Erään tämän hetken mielenkiintoisimman merkin lookbook julkaistiin jo alkukesästä. Nyt kun syksy alkaa olla jo kulman takana, se saa viimeinkin ansaitsemansa noston. Kyseessä on mikäpä muukaan kuin Stone Island tai Stonari, kuten sitä tavataan kutsua.

Stone Island jatkaa tutulla linjalla. Kankaat pysyvät innovatiisesti käsiteltyinä ja päällystakit näyttävät todella hyviltä. Takit ovatkin olleet aina Stonarin lippulaivatuote. Niissä jos joissakin, erikoiset kankaat pääsevät oikeuksiinsa. Myös paitatakit ovat jälleen todella kovia. Itse asiassa yhden sellaisen jouduin jo poistamaan.

Värimaailma on syksyiseen menoon sopivan tumma, mutta sitä piristää marjapuuron värinen pinkki. Mainittu väri tuntuu olevan kova juttu tänä syksynä, sillä muun muassa Anti Social Social Clubilla on ollut pinkkejä tuotteita valikoimassaan. Tähän liittyen huomenna 29.7.2016 julkaistaan ASSC:n ja Penthousen kollaboraatiomallisto, jonka lookbookin löytää tämän linkin takaa (NSFW).

Tiivistyksenä voisi todeta, että Stonari kiinnostaa edelleen. Tähän liittyen Stone Islandin saatavuuden suhteen on kerrottavana ilouutinen, sillä Stockan ohella myös Beam on ottanut merkin valikoimiinsa. Muuten sitä saa tutuista verkkokaupoista, joista Stonarin oma lienee valikoimaltaan kattavin.

stone-island-fw16-lookbook-01 stone-island-fw16-lookbook-02 stone-island-fw16-lookbook-03 stone-island-fw16-lookbook-04 stone-island-fw16-lookbook-05 stone-island-fw16-lookbook-06 stone-island-fw16-lookbook-07 stone-island-fw16-lookbook-08


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi