Several – syksy ja talvi 2015

Lookbook-sesonki ei varsinaisesti lopu missään vaiheessa. Tämä on hyvä juttu, sillä varsinkin hyvin toteutettuja kuvastoja on aina piristävä katsella.

Viime syksynä perustettu Several on aikaisemmissa mallistoissa ja erityisesti lookbookeissaan tuonut esiin merkin brittiläisiä juuria. Tämä ei ole muuttunut tälläkään kertaa, vaan britti -henkisyys on pikemminkin vahvistunut. Näin Cool Britannia -fiilistelyn keskellä Severalin meno iskee lujaa.

Malliston vaatteissa ei ole sinänsä mitään erityisen brittiläistä, mutta jo aiemmin peräänkuulutettu fiilis on se, joka merkkaa. Ei olekaan ihme, että tunnelma on niin vahvasti saarivaltiossa, sillä malliston pohjana on valokuvaaja Chris Killipin North Yorkshiren kalastajakylässä ottamien valokuvien sarja. Kuvissa esiintyy paikallisia kalastajia ja muita asukkaita menon ollessa aitoa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana voi mainita, että samalle alueelle tai ainakin sinne päin sijoittuu myös Emmerdale.

Several syksy ja talvi 2015

Tässä yhteydessä on hyvä mainita, että lafkan verkkokaupan valikoimasta saa tällä viikolla -25% alen koodilla ”TRICKORTREAT”. Myynnissä on merkin omien vaatteiden lisäksi muun muassa Levi’s Vintage Clothingin denimiä ja Parabootin kenkiä.

Kansikuva: Chris Killip 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi