Tiistai-inspis – klassisesti ruskeaa

Pitti Uomon jälkeisissä tunnelmissa paluun tekee myös tiistain inspiraatio-kollaasit. Messuilla nähtyjä, hieman hillitympiä kokonaisuuksia mukaillen  setti on rakennettu tällä(kin) kertaa ruskean, sinisen sekä harmaan ympärille ja pohjana toimii klassisen pukeutumisen kulmakivi – harmaat flanellihousut sekä jopa kliseisen #menswear-ikonin aseman saavuttaneet tuplamunkit.

Päällystakki ja bleiseri ovat molemmat viime vuoden puolella julkaistusta Eton x Eidos-kollaboraatiomallistosta, joka nykyisin on siis saatavilla verkkokaupan kautta myös Suomeen. Ruskea väri, irtotakin rakenteettomuus ja paikkataskut sekä päällystakin materiaaliksi valittu casentino-villa vievät molemmat takit formaaliusasteen keskivaiheille. Nämä toimivat niin toimistossa kuin kasuaalimmassa viikonloppupukeutumisessa.

Vaaleansinisiä paitoja ei voi koskaan olla liikaa ja jokaisen miehen kaapista pitäisi löytyä vähintään yksi tummansininen solmio. Jos kokoelma alkaa muutoin olla hyvällä mallilla, settiin valittu Drake’sin shantung-silkistä valmistettu versio on hyvä vaihtoehto rotaatioon. Ja jos kokonaisuus tässä muodossa tuntuu omaan makuun liian formaalilta, niin tämänkaltaisesta setistä voi hyvin jättää taskuliinan ja solmionkin pois, homma toimii silti.

Eton x Eidos päällystakki

Päällystakki Eidos Napoli – Irtotakki Eidos Napoli – Housut: SuitSupply – Paita: Barba Napoli – Kengät: Alfred Sargent

Solmio: Drake’s London – Taskuliina: Shibumi Berlin – iPad kotelo: Smythson – Kello: Grand Seiko

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi