Kesäinspis – Pokémon GO

Tämä kesä tullaan muistamaan siitä, kun joka toinen vastaantulija tuijottaa puhelintaan lasittunein silmin pysähdellen satunnaisiin paikkoihin. Kyllä, tarkoitan Pokémon Go:ta.

Jos joku ei vielä tässä vaiheessa tiedä, mistä pelissä on kyse, niin kerrataan asia lyhyesti. Nintendon viikko sitten Suomessa julkaisema Pokémon Go on ensimmäinen todella suuren suosion saavuttanut niin sannottuun laajennettuun todellisuuteen (AR) perustuva peli. Siinä on tarkoituksena metsästää ympäri kaupunkia pyöriviä Pokémoneja, joilla on mahdollista otella paikallisten salien herruudesta.

Olen hurahtanut peliin todella pahasti. Latasin sen muutama päivä sen jälkeen, kun se ilmestyi Yhdysvalloissa. Tämä vaati jonkin verran säätöä, mutta mitä sitä ei ei tekisi kouluttajan uran eteen.

Pokémon tunnistetaan erityisesti kahdesta asiasta: Pikachusta ja Ash Ketchumista. Koska ensin mainittu ei käytä vaatteita, tämän kertainen inspiraatiokollaasi on koottu oman elämänsä Pokémon-kouluttujalle sopivista kamoista Ash-larppi mielessä. Mukavat tennarit ovat välttämättömyys metsästystä varten. Housuiksi on autenttista Ash-lookkia varten valittu vaaleiksi pestyt Levi’s 501CT:t. T-paidan on oltava syvän vihreä. Vaihtoehtoja löytyy useammilta valmistajilta, mutta itse suosin naapurimaan lahjaan budjettivaatteille, enkä tarkoita H&M:ia vaan Asketia. Viimeisen silaukseen larppia varten tarjoaa Ash-lippis.

Lataa siis peli, akku ja pakollinen varavirtalähde, minkä jälkeen voit suunnata kaupungille Pokémon-jahtiin. Ainakin minä teen niin. Go Team Valor!

kesäinspis-pokemon

Lippis: Etsy, T-Paita: Uniqlo (tsekkaa myös Asket), Paita: Gitman Vintage Denim: Levi’s 501CT, Tennarit: Converse 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi