Pitti Uomo 88 – Streetstyle-kooste osa 2

Pitti Uomon katutyylikuvakoosteen toinen osa on täällä. Näitä kuvia on odoteltu viime tammikuusta asti. Onhan se niin, että hieman naurettavasta poseerausmeiningistä huolimatta messut on miesten tyylistä ja pukeutumisesta kiinnostuneille kaksi kertaa vuodessa tuleva joulu.

Pukeutumisen taso messuilla oli jälleen huikaisevan kova ja kamerat taltioivat monia kekseliäitä yhdistelmiä. Tosin talven Pitti Uomoissa näkee säästä johtuen mielenkiintoisempia yhdistelmiä, mutta ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa.

Jos messujen päätyttyä tekee jonkinlaista tilinpäätöstä kuvaajien linsseihin tarttuneista seteistä, voi todeta, ettei tällä kertaa ollut havaittavissa varsinaisesti mitään uutta auringon alla. Tosin tapahtumasta on vasta varsin vähän aikaa ja kuvia tullaan edelleen julkaisemaan, joten tilanne voi tämän suhteen vielä hyvinkin muuttua. Onhan tässä kuvien tulvassa hieman sulattelemista itse kullakin.

Joka tapauksessa yleisenä trendinä voi nähdä vaatteiden jo jonkin aikaa jatkuneen hienovaraisen väljentymisen. Lisäksi ainakin parin kolmen viime vuoden ajan #menswearin keskiössä ollut rennomman menon yhdistäminen räätälöidympään kamaan on edelleen kova juttu. Ja kun Italiassa ollaan, pukusetit ovat luonnollisesti omaa luokkaansa. Myös erilaisia hattuja tuntuu näkyvän jatkuvasti enemmän ja enemmän. Kenkien osalta Pitti Uomoa pitkään symboloineet tuplamunkit alkavat olla harvinaisempia. Sen sijaan oxfordit ovat todella freesit yksinkertaisuudessaan. Tennaripuolella Adidaksen dominanssin aikakausi jatkuu minimalististen premium-tennareiden rinnalla.

Naurettavuuksista, poseerauksista ja toisinaan läsnä olevasta yliyrittämisestä huolimatta kuvia on jälleen ilo katsella ja bongata ideoita omaan pukeutumiseen. Koosteen joukosta voi myös bongata tuttuja naamoja.

Kuvat: Style.com Manolo.se, Stilimasculin.ro, Grazia.it, Fourpins.com, Gq-magazine.co.uk


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi