Kesäinen tumblr-kierros

J.Fitzpatrick Footwear

Toukokuun loppu lähenee ja kesä on täällä, ainakin hetken. Huomenna voi olla jo toisin. Viikko on kuitenkin hyvä aloittaa muutamalla poiminnalla eilisen tumblr-kierroksen inspiraatiotarjonnasta.

Irtotakki kesäksi

Kevyt villa, puuvilla, pellava. Kesän tullessa paksummat, tummansävyiset puvut on aika laittaa säilytykseen ja kaivaa kaapista kevyemmistä materiaaleista tehdyt ja kevytrakenteiset irtotakit, joita on helppo yhdistellä niin denimiin, puuvillahousuihin kuin shortseihin. Kesäisissä irtotakeissa myös vahvat kuvioinnit ovat sallittuja. Uutta ilmettä kesäksi etsivän #menswear-seikkailijan kannattaa tsekata mm. ruotsalaisen Spiga3-nettikaupan valikoima ja erityisesti napolilaisen G.Abon irtotakkitarjonta.

Irtotakki - G.Abo

Loaferit, Rolex ja shortsit

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Shortseista puhuttiin viime viikolla. Kesän loafereista on tulossa juttua piakkoin. Voittoisa kombo kruunataan luonnollisesti pepsi Rolexilla.

kesäpukeutuminen - loaferit & rolex

Tulossa – Pitti Uomo 86

Kolmen viikon päästä mennään taas. Firenzen kadut täyttyvät hyvistä tyyleistä, tupakoivista miehistä, valokuvaajista ja kuviin haluavista. Myös #tyylit.fi on mestoilla ja raporttia on luvassa niin blogin puolella kuin myös foorumilla, facebookissa ja instagramissa.

Nick Wooster

Kesän olennaisimmat

Helmi-maaliskussa listattiin kevään olennaisimmat. Kesä on jo täällä ja tottakai sesongin pakkohankinnat / vaatekaapin kulmakivet kaipaavat lähempää tarkastelua. Ensimmäinen osa kesän olennaisimmista luvassa perjantaina. Valkoiset tennarit löytynevät useammalta listalta…

Common Projects Achilles

Mitä kesällä juodaan?

Kesä, loma, aurinko ja terassit. Samppanjaa puistossa,  cocktaileja terassilla vai gin tonic-kokeiluja grillailun lomassa. Mikä on oma suosikkijuomasi kesällä?

Kesäjuomat

kesäjuomat


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi