Tiistai-inspis – Keväiset kliseet

Kevät vaikuttaisi vihdoin olevan täällä, sillä aurinkokin on näyttäytynyt parina päivänä pitkän ja harmaan jakson jälkeen. Kevään myötä paluun katukuvaan tekevät kevään klassikot, kuten raitapaidat, beiget päällystakit, purkkarit ja aurinkolasit. Tämän viikon inspis on koottu nämä mielessä.

Kevään ehdoton klassikko tai klisee – miten sen nyt otttaa – on raitapaita. Kevyempin trikoopaitojen sijasta settiin on valittu näin alkukevääseen sopivampi merinoneule, mutta yhtä kaikki raitoja siinäkin on.

Merelliset fiilikset täydentyvät toisella kevät- ja kesäpuketumisen klassikolla, eli purkkareilla. Toki on ihmisiä, jotka käyttävät samoja purkkareita kesät ja talvet, mutta itse miellän ne nimenomaan lämpimämpien vuodenaikojen jutuksi. Kokonaisuuteen poimittu Visvimin versiointi on perus Sperryjä tai Sebagoita hieman spessumpi ja lenkkaripohjan ansiosta vähän sporttisempi.

Vaikka vielä ei ole vappu, päällystakiksi on valittu beige rain mac. Takki sopii yhtä hyvin kyseenalaisiin puistoseikkailuihin kuin keväiseen kaupunkiin. Lisäksi vaalea takki tuntuu freesiltä tumman talvikauden jälkeen. Tähän liittyy myös pitkästä aikaa paluun tehnyt aurinko. Sitä oli vaikea muistaa, mutta olen havainnut sen häikäsevän yllättävän paljon. Aurinkolaseja ei siis ole syytä unohtaa.

 

tiistaiinspis103

Takki: NN07, Neule: Whyred, Housut: APC, Kengät: Visvim, Aurinkolasit: Sun Buddies, Kassi: Jack Spade


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi