Gabucci kevät- ja kesä 2015

Suomen kesä näyttää edelleen olevan vasta tuloillaan, mutta silti monelta valmistajalta on viime päivinä nostettu esiin jo syys- ja talvimallistojen lookbookit. Ennen syksyisiä meininkejä kuitenkin vielä ainakin yksi kevät- ja kesämallisto.

Tukholman laadukkain miestenvaateliike

Tukholman keskustasta, Nybrogatanilta löytyvän Gabuccin voi perustellusti väittää olevan valikoimaltaan laadukkain kaupungista löytyvä miesten tyyliin keskittynyt putiikki. Vuonna 1994 perustetun ja pari vuotta sitten uusiin isompiin tiloihin muuttaneen perheyrityksen valikoimasta löytyy nimiä, jotka tuskin ovat vieraita kenellekään laadukkaan pukeutumisen ystävälle. Esimerkiksi valmistajat kuten Cesare Attolini, Loro Piana, Caruso, Finamore, Petronius ja Bontoni ovat jo itsessään Tukholman reissun arvoisia. Huomionarvoista valikoimassa on myös se, että tarjolla täysin klassiseen tyyliin hurahtaneiden pukumiesten lisäksi myös rennompaa kasuaalimenoa arvostavalle. Tältä puolelta maininnanarvoisia ovat mm. Incotex, Herno, Aspesi, Boglioli, Lardini, Sunspel, Saucony sekä The GIGI.

Kuten ylläolevasta voi nähdä, lähes kaikki Gabuccin hyllystä löytyvät merkit ja vaatteet tulevat Italiasta. Liikkeen perustajan Bob Tavakolin mukaan valikoimaan pyritään valitsemaan tuotteita, jotka edustavat heidän omaa näkemystään hyvistä tyyleistä ja jotka samalla edustavat parasta mahdollista laatua, tyyliä ja osaamista omassa hintaluokassaan. Kannattaa myös laittaa merkille, että mikäli Tukholmaan suuntaan kauniimman sukupuolen edustuksen kanssa, löytyy kaupungista nykyään myös naisille suunnattu Gabucci Donna.

 

Gabucci kevät- ja kesä 2015

Gabucci on jo muutaman sesongin ajan julkaissut oman lookbookin, jonka vaatteet on siis koottu merkin omalla private label -tagilla varustetuista vaatteista sekä kaupan muusta tarjonnasta. Mallina kuvissa toimii tälläkin kertaa Ruotsin oma tyyli-ikoni Lalle Johnson, stylisti, joka on aiemmin työskennellyt muun muassa J.Lindebergille. Tällä hetkellä Lalle työstää omaa Mr. Johnson’s Wardrobe -brändiä, jonka ensimmäinen mallisto julkaistaneen tulevan syksyn aikana.

Gabuccin tämän kevään lookbook koostuu kymmenestä kokonaisuudesta, joista viisi on enemmän formaalimman pukeutumisen puolelle kallellaan ja toiset viisi kasuaalimpiin tyyleihin painottuvia. Toki jako näiden välillä ei ole mitenkään selkeä ja kaikki kokonaisuudet henkivät hyvin pitkälle Gabuccin omaa rentoa, mutta tyylikästä linjaa. Ja vielä kun värimaailma on yksinkertainen – ruskean ja sinisen sävyjen varaan rakennettu – kokonaisuudesta ei voi olla pitämättä.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi