Eleventy kevät ja kesä 2014

Italialainen Eleventy tarjoaa loistavan pohjan miehelle, joka haluaa vaatekaappinsa olevan maltillinen ja hillitty, mutta samalla rento, huoliteltu sekä tyylikäs.

Eleventyn mallistojen päävärit nojaavat sinisen, harmaan ja ruskean eri sävyihin sekä kausittaisiin tehosteväreihin, kuten viininpunaiseen ja vihreään. Yksinkertaiset värit ja vaatekappaleet ovate helppoja yhdistellä ja brändin näkemyksen voisikin yksinkertaistaa lauseeseen ”yksinkertainen ja selkeä on kaunista”. Ja jos unohdetaan kaikkein formaalimmat tilaisuudet sekä virallinen bisnespukeutuiminen, voi Eleventyn mallistoista löytää tarvitsemansa tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Eleventy – kevät ja kesä 2014

Tarkasteltaessa Eleventyn uusimman, tulevan kevään ja kesän mallistoa voidaan huomata, että värien käyttö on – kuten edellä mainittua – hillittyä ja maanläheistä, yhdistäen erilliset palaset saumatta toisiinsa. Malliston pääteemana on pehmeä ja luonnollinen istuvuus, jonka tarkoituksena on helpottaa jokaista, ruumiinrakenteesta riippumatta löytämään paras mahdollinen tuntuma päällänsä pitämiin vaatteisiin.

Mallistossa käytetyt materiaalit ja kankaat koostuvat jersey-puuvillasta, denimistä, villasta sekä erilaisista teknisistä kankaista kuten nylonista, jotka kaikki on valmistettu ennen kaikkea painottaen kankaiden keveyttä ja ilmavuutta

Eleventy SS14

Klassinen ”Eleventy-look”. Kaksirivinen irtotakki sekä farkut, kapahko solmio ja valkoinen paita. Klassista & modernia

tumblr_inline_n03zm0U7Bp1ql3e37

kerrospukeutuminen toimii myös keväällä.

..

tumblr_inline_n03zovC96Q1ql3e37

 

tumblr_inline_n03zk0xvOu1ql3e37

tumblr_inline_n03zkhNjj61ql3e37

tumblr_inline_n03zl8JAkV1ql3e37

tumblr_inline_n03zloKLoF1ql3e37

tumblr_inline_n03znu2UPF1ql3e37

tumblr_inline_n03zo3emms1ql3e37

Salilta kotiin.

tumblr_inline_n03zocZNj41ql3e37

Liivit ovat myös Eleventyn ehdoton tavaramerkki. Kevyt college-paita yhdessä rennon kauluspaidan, liivin vaaleiden puuvillahousujen kanssa on siisti mutta rento kokonaisuus viikonlopun tyyleihin.

tumblr_inline_n03zonQPk11ql3e37

 

Suomesta Eleventyn tuotteita ei tällä hetkellä ole saatavilla, lähimpänä eli länsinaapurissamme Ruotsissa niitä myy Göteborgissa sijaitseva Spiga3.

Katso koko S/S ´14 look book täältä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi