The Correspondent – Eidos Napoli syksy ja talvi 2015 lookbook

Eidos Napoli - The Correspondent

Kirjoitimme Eidos Napolin tulevan syksyn ja talven mallistosta jo keväällä kun se julkaistiin New Yorkin muotiviikoilla. Näin syksyn tullen on hyvä palata fiilistelemään kokonaisuutta uudelleen, viikonloppuna julkaistun ”The Correspondent”-lookbookin merkeissä.

Lookbookin malleina ovat skeittilegenda Gino Iannucci sekä jo aikaisemmista Eidoksen mallistoista tuttu Zeph Colombatto. Napolin katuja esittelevän lookbookin on kuvannut – kuten aikaisemminkin – australialainen Glen Allsop. Niin itse malliston kuin myös lookbookin inspiraatio henkilöityy unkarilaiseen valokuvaaja Robert Capaan. Tarkemmin yksilöitynä malliston teema palaa vuoteen 1943, tapahtumiin jolloin liittoutuneet valtasivat Napolin saksalaisilta ja siihen, mitä Capalla tuolloin oli päällä – tai mitä hänellä olisi voinut olla päällä Napolin katuja kävellessään.

Käy lukemassa aiempi juttu täältä. Ja koko lookbookin löydät Eidos Napolin kotisivuilta.

 

 

 


2 vastausta artikkeliin “The Correspondent – Eidos Napoli syksy ja talvi 2015 lookbook”

 1. Atte sanoo:

  No nyt ei kyllä sytytä yhtään. Tarina saattaa olla kiinnostava, mutta nimi vie ensin mietteet ihan erilaiseen lehtimiestoimintaan, jonka jälkeen on vaikea orientoitua WWII meininkeihin. Itse vaatteet eivät hirveästi tue mielikuvaa neljäkymmentäluvun sotakirjeenvaihtajasta. Vaatteet eivä myöskään sytytä juurikaan, vaikka aika perus käyttövaatetta tuossa toisella katsomisella näyttää olevan.

  • Atte R sanoo:

   Mielenkiintoisia pointteja kaimalta. Toki näissä mallistoissa ja lookbookeissa aina voi lähteä siitä, että mikä on ollut inspiraation pohjana / inspiraationa ja miten siitä päädytään lopulliseen mallistoon, joka sitten on suunnittelijan tulkintaa.

   Jos sattuu törmäämään Eidos Napolin vaatteisiin, niin kannattaa ainakin selaamalla käydä läpi. Joskus olen itse todennut, että kun fiilis syntyy nimenomaan mm. yksityiskohdista ja tekstuureista, niin niitä on vaikeampi kuvissa tuoda esiin. Jos siis sellaisista innostuu. Ja eihän Eidos toki kaikkien juttu ole, mutta itse kuulun siihen joukkoon, johon tämä uppoaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi