Drake’s London syksy ja talvi 2015

Drakes London fw15 - syksy 2015

Jatketaan katsauksia syysmallistojen suuntaan ja tällä kertaa katseet kohdistuu Englantiin. Vuorossa on siis solmioistaan ja muista asusteistaan tunnetuksi tullut Drake’s London, jonka valikoima tosin nykyään kattaa jo oikeastaan kaiken päällystakeista sukkiin ja taskuliinoista popover-paitoihin.

Drake’s on laadukkaiden tuotteiden lisäksi tunnettu myös varsin onnistuneista mallistojensa kuvituksesta, kuten muun muassa viime kevään ja kesän lookbookista. Kahdestatoista persoonallisesta piirroksesta koostuneesta sarjasta vastasi japanilainen Akira Sorimachi. Tänä syksynä homma on kuitenkin hoidettu hieman perinteikkäämmällä studio-kuvauksella. Mallina toimii varsin karismaattinen Jason Jules, ja itse voi vain haaveilla, että parta kasvaisi joskus samaan malliin kuin tällä miehellä.

Itse mallisto on varsin tuttua Drake’sia. Hillittyjä värejä sinisen sävyistä ruskeaan, harmaaseen ja oliivinvihreään, tosin mukana on myös yksittäisiä väriläiskiä kuten hieman kirkkaampia vihreän sävyjä ja tummaa punaista. Se mikä erityisesti itseäni innostaa, on Drake’sin yksinkertainen tyyli yhdistellä parhaita paloja niin italialaisesta, brittiläisestä kuin myös amerikkalaisesta tyylistä ja sulattaa ne luontevalla tavalla yhteen. Esimerkiksi ikonen klassikko tummansininen irtotakki ja harmaat flanellit toimii loistavasti mokkaisiin chukka-saappaisiin yhdistettynä. Lisäksi mallistosta löytyy varmasti ”jokaiselle jotakin”, myös niille jotka eivät solmiota tai irtotakkia päivittäin joudu käyttämään. Drake’sin neuleet ja uudistunut paitavalikoima esimerkiksi kiinnostaa luultavasti myös kasuaalimman pukeutumisen ystäviä. Ja huomionarvoista on, että kaikki lookbookissa näkyvät tuotteet valmistetaan yhtiön omilla tehtailla Englannissa.

Drake’s London syksy ja talvi 2015

 


2 vastausta artikkeliin “Drake’s London syksy ja talvi 2015”

  1. Atte sanoo:

    Tämä on kyllä tosi hyvä, ja aika hyvä osoitus siitä, että karismaattinen malli on aika iso osa kokonaisvaikutelmaa.

    • Atte R sanoo:

      No näinhän se kyllä on, että mallilla on suuri vaikutus siihen, miltä vaatteet päällä näyttävät. Ja osoitus myös siitä, että omatkin vaatteet kannattaa pyrkiä sovittamaan omaan habitukseen / persoonaan sopivaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi