Common Projects – kevät ja kesä 2016

Tätä kirjoittaessa ulkona sataa vettä ja lumet sulavat pois. Hyvä. Toivottavasti lumi myös pysyy poissa, sillä kevään tennaritarjonta vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, ettei malttaisi odottaa kevääseen.

Tennarimaailman henkilökohtainen ykkösnimeni, eli Common Projects julkaisi vastikään kevään ja kesän malliston sivuillaan. Merkin tapaan eri malli- ja värikombinaatioita on lukemattomia, eikä iso osa niistä edes päädy kauppoihin.

Keväälle ei ole tarjolla mitään mullistavaa, mutta miksi pitäisi. Merkki on pysytellyt omilla vahvuusalueillaan. Mainittavin uutuus on tarrasolkien käyttäminen osassa malleja, mistä en oikein ole varma. Toisaalta ei se minulta pois ole.

Jos jonkinlainen yhtenäinen teema tältä keväältä pitää poimia, se on haalistuneet ja vaaleat värit. Itse asiassa juuri näitä käyttävät versioinnit ovat kaikkein haluttavimpia. Tummanpuhuvan syksyn ja talven jälkeen hyvällä tavalla ankean vaaleat tennarit tuntuvat todella freeseiltä. Voi olla, että tänä keväänä ei tulekaan poistettua niitä tavanomaisia valkoisia Achilleseja vaan kermaan taittuvat.

Koko mallisto nähtävillä Common Projectsin kotisivuilla.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi