Common Projects syksy ja talvi 2015

Vaikka Atte siihen suuntaan viittasikin, tennarikausi ei katso vuodenaikaa. Tästä syystä ja yleisesti rakkaudestani laatutennareita kohtaan Common Projectisin juuri julkaistu syysmallisto ansaitsee esittelyn.

Premium-tennareista se Kaikkein paras, eli Common Projects tuo syksyksi tutut ja turvalliset klassikot sekä joitakin uusia tulokkaita. Tarjolla on tietenkin klassikkomalli Achillesia useissa eri väri- ja nahkavaihtoehdoissa. Tämän lisäksi mallista on myös retro-, mid-top ja hi-top-versiot. Valinnanvaraa riittää, mutta syksystä huolimatta ensimmäisenä kannattaa ilman muuta hankkia valkoiset tai mustat tavalliset Achillesit ja vasta tämän jälkeen suunnata erikoisempiin yhdistelmiin.

Oikeiden kenkien osastolta syksyksi löytyy ensinnäkin tutut ja turvalliset derbyt, chelseat ja combat bootsit. Näissä ei nyt ole mitään erityisen ihmeellistä, eli jos mallit miellyttävät silmää, niin go for it. Vaatetouhuissa liiallinen hinta-laatu suhteen pohtiminen johtaa pitkällä aikavälillä vain huonolla tavalla tylsään vaatekaappiin ja on muutenkin ankeaa. Itse ainakin poistaisin Common Projectsin chelseat välittömästi, jos malli mitenkään toimisi lättänässä jalassani.

Common Projects – rakastan. Onhan niitä tullutkin hankittua…

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Seuraavaksi