Kengät Turussa, postitus ostajan piikkiin.

Alden NST Boot mustassa cordovan-nahassa, koossa US11 C/E (Barrie-lesti). Käytetty tasan kertaalleen sisätiloissa viime keväänä. Valitettavasti viime aikojen paljasjalkakenkäilyn jälkeen nämä eivät sovi jalkaani, joten pitää pitkin hampain myydä pois. Frans Boonella hinta 929 euroa, eikä alennuksia ole koskaan: https://www.fransboonestore.com/product ... -nst-boots
Leveä Barrie-lesti sopii hyvin leveään ja rintavaan jalkaan ja toimii hyvin tämänkaltaisessa raskaassa nilkkurissa. Vastannee EU-kokoa 45.

Hintapyyntö 650e 700e. Mukaan tulee Aldenin lepolestit, joiden hinta yksinään 50e.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Spoiler:
MYYTY: Alden Plain Toe Blucher keski/tummanruskeassa mokkanahassa koossa US10.5D, Barrie-lesti. Lesti on varsin leveä ja kärjestä pyöreä, ja iso kokoisekseen; mielestäni nämä vastaavat hyvin esim. Crockett and Jonesin UK10- tai jopa UK10.5-kokoa. Valitettavasti jääneet itselleni pieniksi. Ostettu viime syksyllä ja käytetty siitä kevääseen asti pari kertaa viikossa. Tuplanahkapohjaan on asennettu kuukauden käytön jälkeen kuminen puolipohja. Kauttaaltaan hyvässä kunnossa: mokkaa on suihkutettu suojaavilla ja hoitavilla aineilla, sisävuori on hyvässä kunnossa, pohjat eivät ole kovin kuluneet, ja lepolestejä on pidetty aina käytön jälkeen.

Hintapyyntö 240e. 260e OVH esim. Frans Boonella yli 700e.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


MYYTY: Alden Cap Toe Derby col. 8 cordovan, koossa 11E Aberdeen-lestillä. Ostettu Ruotsista foorumeilta käytettynä, ei valitettavasti istunut lesti omaan jalkaani kuten halusin. Kenkä sopii parhaiten leveähkölle ja rintavalle UK10-UK10.5-koon jalalle, omalle hyvin matalalle jalalle tässä on hieman liikaa volyymiä. Puolikas Commando-pohja antaa loistavaa pitoa talvella ja syksyllä (Aldenin commando on huomattavasti pitävämpi kuin brittiläinen versio), ja hevosennahka kestää hyvin kelissä kuin kelissä. Käytetty hyvin kevyesti kuten kuvista näkee, pohjan, päälinahan ja vuorin kunto on erinomainen.

Hintapyyntö 350e, 450e OVH päälle 900e.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


MYYTY: [spoiler]Sanders Tassel Loafer koossa UK10.5. Hyvä louferilesti varsin matalalla iltillä, leveähköllä etuosalla ja napakalla kantapäällä. Käytetty viitisen kertaa ulkona, mutta päätin lopettaa louferien käytön kun ne eivät koskaan omaan jalkaani istu täydellisesti. Kunto erinomainen, ei mitään huomioitavaa käytön jälkeä. Iltin alle on asennettu kevyt pehmike (ns. tongue pad), joka on helppo irroittaa tarvittaessa.

OVH 260e (https://herrainpukimo.fi/sanders-finchley/), hintapyyntö 100e. 110e

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

MYYTY: Alden PTB color 8 shell cordovan -nahassa, koko US11E, Barrie-lesti. Ostettu Ebaysta, käytetty muutamaan otteeseen, virheettömässä kunnossa. Sopii leveälle ja rintavalle 45/UK10.5-koon jalalle. Tuplanahkapohja.

OVH yli 900e, hintapyyntö 320e.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

MYYTY: The Sportsmen Clothing Co Plain Toe Bluchers koossa UK10.5. Cainen omalta kenkämerkiltä hienot Espanjassa tehdyt mokkanahkaiset PTB:t nahkapohjalla, jonka päälle on liimattu vibram-puolipohja. Kenkien laatu on huippuluokkaa, työnjälki ja yksityiskohdat vastaavat esim. Carminan tasoa. Lesti on kenkien hintaan nähden todella hieno, kengän ulkoreunassa on paljon tilaa ja kantapää on hyvin napakka. Jalkani ovat hyvin matalat, ja olenkin käyttänyt näissä nahkapohjallista ja kevyttä tongue padia. Pohjallisineen kengät vastaavat enemmän kokoa UK10, ilman pohjallista TTS. Kunto on erinomainen. Valitettavasti nämä eivät ole nähneet paljoa käyttöä sen jälkeen, kun ostin Ebaysta Aldenin vastaavat mokka-PTB:t, jotka sopivat jalkaani vielä paremmin.

Hintapyyntö 110e, 150e OVH 329e. https://www.caineclothiers.com/collecti ... -oak-suede

Kuva

Kuva

Kuva

[/spoiler]
Viimeksi muokannut buffon.bj, 21 Marras 2021, 17:46. Yhteensä muokattu 22 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.