Kaappien tyhjennystä. Tavarat sijaitsevat Helsingin Punavuoressa. Postit ostajan maksuun.

Myydyt poistettu ja uutta tavaraa lisätty / tulossa. Tarkemmat kokotiedot pyynnöstä.

Herno sininen rainmac – 120 €
Kesän sadepäiviin sopiva Hernon pitkä ja erittäin nätti sadetakki. Teipatut saumat, pillonappikiinnitys, kaksi sivutaskua + pieni sisätasku, koko 52 (mutta fittaa ehkä paremmin 50), 53% puuvilla, 37% polyuretaani. Erittäin hyvässä kunnossa, saumoissa / reunoissa ainoastaan hienoista kulumaa.
Spoiler:
Kuva


Ami summer wool bomber – 100 €
Tää oli useamman kesän lempparitakki, hienoin kesäbomber! Koska mitoitus on aika slim ja omat tyylit hieman muuttuneet, niin nyt on jäänyt vähäisemmälle käytölle. Tätä mallia on tehty myöhemmin puuvillaisena, mutta tämä ensimmäinen iteraatio on valmistettu Vitale Barberis Canonicon tropical wool -villakankaasta, erittäin ohutta ja miellyttävää. Mustat resorit ja rosteriset vetoketjut viimeistelevät tyylikkään vaikutelman. Helppo yhdistellä kasuaaleihin tai formaaleihin tyyleihin. Koko on M - mitoitus slim & short. Toinen kuva on fitti- / inspiraatiokuva takista.
Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


Comme Des Garçons Wallet, tummanruskea – 30 €
Comme Des Garçonsin hyväkuntoinen nahkainen vetoketjulla suljettava kätevä lompakko. Erillinen kolikkotasku sisällä. Malli on "Zip-Around Leather Wallet".
Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.