Soreleita on (tai oli ainakin vielä 5 vuotta sitten) myös Känädässä tehtyjä versioita.

Muuten yhdyn edelliseen arvioon, kelkkasafarifiilis on armoton mutta eipä ainakaan jalat palellu tai kastu ja pohja on lumella, jäällä ja märällä jäällä hyvä.

Punavuoressa näkyi äskeisellä pakkasjaksolla noin joka toisella vastaantulijalla Sorellit, joten Beaneilla on kyllä uniikimpi lumihiutale.
En tiedä miten noita voi verrata toisiinsa. Sorelit (ne tavallisimmat mallit, Caribou tai Pac) on arktisten olojen pakkaskenkä, Beanit taas loskassa tai syyssateessa tarpomiseen. Kumisaapasvertaus: Sorelit on tehty samaan käyttöön kuin Nokian Naalit, Beanit taas vastaa käyttötarkoitukseltaan enemmänkin Hai-saappaita.
Posio kirjoitti:En tiedä miten noita voi verrata toisiinsa. Sorelit (ne tavallisimmat mallit, Caribou tai Pac) on arktisten olojen pakkaskenkä, Beanit taas loskassa tai syyssateessa tarpomiseen.

Samaa mieltä. Jostain syystä niitä kuitenkin verrataan.
Tulensrmalta kyllä five star post, bean bootsit on tässä talvella itseäkin kuumotelleet. PItänee käydä yytsimässä LL Beanin liikkeessä Tokyossa kun sinne tänä vuonna pääsee piipahtamaan.
Itsellä ollut jo useamman talven Sorelin duck bootsit eli malli "Cheyanne II" ja on toiminut oikein hyvin. Vesi ja pakkanen pysyy ulkopuolella pahimmillakin keleillä. Ainoa miinus pohjan liukkaudesta, mutta eipä noita varsinaisesti jääkeleille ole tarkoitettukaan vaan lumeen ja loskaan.

Kuva
^hyvän näköinen malli tuo sirompi Sorel. Näytää olevan Sorelin nettikaupassa ihan mukavasti alennuksissa kenkiä kevään märkiin keleihin.

Itsellä on kolmisen vuotta ollut talvikenkänä Red Wingin 8138:t. Noin yhden numeron liian suurina toimittavat talvikengät virkaa lampaanvillapohjallisen kanssa. -10C asti menee normisukalla ja siitä eteenpäin sovitetaan villasukka väliin. Muutenkin käytän talvisin lähes aina jonkinasteisia villasekoitesukkia. Puuvillasukka on paholaisen keksintö. ;-)
Kuva

Spoiler:
:D
Kuva
https://www.sorel.fi/FI/womens-newbie-s ... 72&start=0
Details
On campus or off, these smart looking stompers increase your IQ by ten points the minute you lace them up, and are certain to impress even the shhhh-iest of librarians.
Best For: Casual, Light Rain, Light Snow

UPPER: Water resistant suede leather with felt. Fleece lining.
FOOTBED: Removable molded EVA footbed with heel cup and arch support. Fleece topcover.
MIDSOLE: EVA.
OUTSOLE: Outsole grade EVA with rubber traction pods.
Mullakin talvikenkä Red wingit. Toimistopäivinä keli kuin keli ja tulee käveltyä yhteensä 7 kilometriä päivässä ulkona työmatkaa. Kertaakaan ei ole vesi mennyt läpi, joten henkilökohtaisesti en näe tarvetta ll beaneille tai vastaaville.
Minulla myös talvikenkinä RW 9111/8140/877. Hyvin on toiminut tosiaan ohuella villa(sekoite)sukalla. Toi valkoinen pohja ei kyllä kovin pitävä ole. Ens talveksi onkin sitten Ice Cutterit haussa...
Ice cutterit palvelleet täällä muutaman vuoden. Ei pahaa sanottavaa kun ei paremmastakaan tiedä. Tänä talvena olleet todella paljon jalassa. Sisällähän ne käyvät kuumiksi eli toimistopäivää niillä ei pysty vetämään. Kannattaa siis palkasta riippuen vetäistä jalkaan tennarit tai John Lobbit.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.