SAND 34"/34" Harmaat farkut

Jonkun verran käyttöä nähneet sandin harmaat farkut. Kunto vähän käytetty, edelleen mielestäni oikein hyvässä kunnossa. Fitti on regular, ja sanoisin että vyötäröltä vähän pienemmän puoleinen 34, mutta reisille on hyvin tilaa.

HP. 15€
https://imgur.com/a/DtIlgDr
_______________________________________________________________


Nouto onnistuu Arabianranta/Kumpula, myös posti kulkee.

Myytyjä


Spoiler:
BARACUTA G9 khaki, koko 40,

Hyvässä kondiksessa oleva G9, ainoa puute on yksi haljennut nappi, joka näkyy kuvista. Turkissa tehty versio. 40 vastaa aika hyvin M-kokoa tai slimmiä L.
https://imgur.com/a/MbILl1d

HP. 60€

TIGER OF SWEDEN Freesixty Stay Black 32"/34" Mustat farkut

Aikoinaan aleista poistetut ja hyllylle jääneet TOSin farkut. Kunto mint, uudenveroiset. Fitti on _skinny_ vaikka lapussa slimmeiksi vähätellään, kannattaa hakea tuolla mallinimellä parempia kuvia.
HP. 20€
https://imgur.com/a/3QMKyrV

LEVI'S 512 33"/32" Mustat farkut

Pari kertaa jalassa käyneet Levikset. Kunto mint, uudenveroiset, mutta matsku ja kokolaput leikattu pois.
Kuvia en muistanut näistä ottaa, hyvin yleinen malli joten netistä löytänee ennenkuin lisään omat.

HP. 30€


TRICKER'S STOW koko 7.5 UK

Joskus second handinä poistetut Trickersit, nämä ei ole sovituksen jälkeen jaloissani käyneet enkä juuri tunne merkkiä, mutta kuvat kuitenkin kertonee paljon. Factory sample tägi löytyy toisesta. Käyttöä nähneet, mutta pohjissa ainakin vielä runsaasti käyttöikää, liekö joskus vaihdetut. Kuvat.

https://imgur.com/a/uyGOvnc

HP. 100€

HUMAN SCALES 'Jim' . Paksuhkot villa(sekoite)housut kylmeneviin päiviin, malli 'Jim'. Väri on tummansininen ks. kuvat. Kunto on vähän käytetty, melkein uudenveroinen. XL-kooksi näissä on aika slim-istuvuus, väittäisin menevän farkkukokoon 32"-34" , pyydä mittoja jos epäilyttää.

https://imgur.com/a/3mCvfIp

HP. 25€
SILKEBORG ULDSPINDERI Alpakkahuivi, 100% Baby Alpaca. Materiaali pehmeää ja lämmintä. Merkki tanskalainen Silkeborg Uldspinderi. Kunto erinomainen, muutaman kerran tainnut käynyt kaulassa. Näitäkin alkanut kertymään joten myydään ylimääräisenä pois. Koko 30cm x 200cm.

https://imgur.com/a/AetxU13

HP. 30€

Acnen Ace Stay Cash

- 34/34
- foorumilta poistettu, koko ei natsannut
- kunto mint, laput löytyy
- hp 65€ eli omat pois
https://imgur.com/a/YMpoh5L

UNIQLO Slim Fit Oxford

koko L
Kerran käynyt päällä: tilattu reilu kuukausi takaperin ja todettu liian isoksi. Väri on off-white tarkalleen, mutta menee enemmän valkoisesta omaan silmään. Täysin uutta vastaavassa kunnossa, paita lähtee takaisin firmalle ellei joku täältä ole kiinnostunut.

hp 15€
Viimeksi muokannut Mind_conc, 27 Maalis 2020, 19:48. Yhteensä muokattu 23 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.