Minimalistinen sininen parka-takki kevät- ja syyskäyttöön hakusessa. Esimerkiksi Norse Projects Elias Cambric Cotton koossa L tai vastaava. Ei tunnu löytyvän mistään. Olisiko kellään ideoita, mistä moinen voisi löytyä?
jk- kirjoitti:Miten tossa nomen nesciossa menee koot? Olen silmäillut tuota jo aiemmin mutta en ole varma riittääkö pituus


Malli aika slimmi ja enemmänkin pidemmän mallinen kuin lyhyt. Itse size upposin L-kokoon että olisi rinnassa ja hartioissa tilaa. Itsellä mittaa 175/82 ja pituuden puolesta olisi varmasti mennyt myös M, mutta rinta-hartia osasto olisi mennyt tiukille.

Kangas tuossa on jännä, vähän sellainen raskas, mutta todella joustava. Laskeutuu hemmetin hyvin. Leikkaukseltaan myös hemmetin hyvä ja etenkin huppu henkii vahvasti sellaista Assasins Creed henkeä.
Kapteeni Morkkis kirjoitti:Mistä Hesasta löytyisi Hawaii-paitoja törkeillä printeillä noin m-koossa? Kantakaupungin Uffit selattu jo läpi tuloksetta.


Jos vain kuvioituja avoimella olevia kauluksella paitoja etsit, niin Beyond ja Beamhill. Niistä ja Stussy, Braindead tmv paita mukaan
Löytyykö Orlebar Brownin uimashortseja Saumasta (ainakaan heidän nettisivuilla ei ollut) tai muualta kivijalasta Helsingistä? Tai jotain muuta katseenkestävää vaihtoehtoa?
Ei löydy OB:a Saumasta, eikä taida löytyä mistään muualtakaan Helsingistä.

Saumasta löytyy toki uimashortseja, nättejäkin - mutta pääasiassa taitavat kaikki olla varsin rentoja ja vyötärökuminauhalla varustettuja. Eli jos on haussa sellaiset OB:n "siistimmät" versiot, niin Suitsupplylta löytyy niistä versiointi.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.