Plussaa siitä, että joku väsää tämmöistä suomeksi ja vielä hyvillä kuvilla. Risuja kirjoitustyylistä, joka on omaan makuun kaikkine kirjoitusvirheineen aika raskas.

Seurantaan silti.
Aiheutti kyllä hämmennystä ylläpidon viestit tähän ketjuun.
Mitä nyt itse blogiin niin samoilla linjoilla kuin muut, hyvät kuvat, mutta tekstiin kannattaisi panostaa.
En nää, että tulisi ikinä koskettua esim made in china Adidas orginalseihin noilla hinnoilla. CP tarjoaa melkein samassa hintaluokassa paljon enemmän kenkää.
Sneakerit ei kiinnosta, mutta ajattelin heittää oman vinkin HoS-jutun kehittämisestä. Kuvathan on priimaa, mutta ongelma on kielessä - ja siinäkin pääasiassa kieliopissa.

Tietty puhekielisyys jne. on lukemisen kannalta ihan ok, mutta pilkuttamatonta tekstiä on oikeasti hankala lukea. Pilkku ei ole pelkästään visuaalinen erotin, vaan rytmittää tekstiä ja tekee myös sen tulkitsemisesta helpompaa.

Kirjoittamisen - ja varsinkin kieliopin - kehittäminen kyllä onnistuu, jos haluaa. Tarvitaan vain tyyppi, joka oikolukee ja opettaa kädestä pitäen pois virheistä. Käykää noita yhdessä läpi vaikka Google Drivessä kommentoiden ja pyrkikää korjaamaan yksi-kaksi asiaa kerralla. Mitään KOTUS-tasoa ei tarvitse tavoitella, vaan muutama simppelin perusasian sisäistäminen vie hommaa ison harppauksen eteenpäin. Selkeästä ja sujuvasta kirjoitustaidosta on valtavasti etua monessa asiassa.

Kannustan tähän ihan oikeasti, koska tuollaisen blogin vaatimaa intohimoa ja visuaalista silmää selvästi löytyy, ja homma on pienestä kiinni! Pienellä työllä iso hyöty.
Yea, tekstipuoli kaipaa hiomista, mutta muuten on hyvä meininki. En ite seuraa blogeja juurikaan, mutta vois ottaa tän seurantaan ihan että näkee miten hommat kehittyy. Tsemiä!
Palataan tähän sen verran että myönnän että viestini olisi voinut olla rakentavammassa muodossa jo alunperin, pahoitteluni tästä. Avausviestin muoto oli vain niin erilainen kaikesta mitä täällä foorumissa on totuttu näkemään (plus sama viesti kahdessa paikassa) että tuli fiilis että uuden blogin mainostaminen on tärkeämpää kuin tutustua tähän yhteisöön sen verran että näkisi hieman miten täällä toimitaan.

Hyvä että mm. Lauri viestinnän ammattilaisena jaksoi kirjoittaa hieman järkevämmän palautteen. Ja olen toki myös ehdottomasti sitä mieltä että jokainen uusi tähän harrastukseen liittyvä media, varsinkin kotimainen, on tervetullut.
Jos muuta kirjoitusmentoria ei löydy, niin voin jeesata sen verran, että annan pariin seuraavaan tekstiin kommentit ja vinkit.

Kirjoita teksti Google driveen, ja laita YV:llä linkki.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.