Kolme AD:ta on, eli Lindroos Helsingissä, Hovisepät Vaasassa ja Kellokeskus Lahdessa. Hinnoissa ei pitäisi olla isoja eroja, kuitenkin olen havainnut pientä suosiota Hoviseppien suuntaan tässä asiassa, jossa lienee tällä hetkellä maan meritoitunein Rolex-kelloseppä (Kari Jyrinki).
Aiemmin taisin suositella Kellokeskusta huolloissa, mutta olen sittemmin kuullut hieman kauhutarinaa joten enää en suosittele. For the record :)
Onko ihmisillä täällä kokemusta Chrono24:n kautta ostamisesta?

Itseäni kuumottelee vähän kvartsi/spring drive Grand Seikon hankinta, ja Chronossa näyttäisi olevan aika hyvä tarjonta, mutta ummikkona ei viitsi ihan mistä tahansa tilailla... Ja Suomessa näköjään vain Kultakello myy GS:ää, en ole käynyt siellä katsomassa, mutta oletan hintojen olevan siellä melko muikeat.
Kultakellossa suolaiset hinnat ja hyvin rajattu valikoima. Ei kokemuksia chronosta mutta ymmärtääkseni perusnettimarkkinasännöt pätee; jos myyjä on trusted ja palautteet kunnossa ni ostohousut jalkaan.

Itellä sama polte mut ratkaisin homman silleen et kesällä Japaniin.
Kaff kirjoitti:Itellä sama polte mut ratkaisin homman silleen et kesällä Japaniin.

Tästä hyvä aasinsilta: onko kellään hyviä vinkkejä Japanin/Tokyon kellomarkkinoille? Lähinnä käytetty Seiko-tarjonta kiinnostaa, jos saisi vihdoin hankittua (halvalla) pukukellon. High-end ökymestat ei siis niinkään haussa.
Käytetyistä en tiedä, mutta kannattaa käydä Japanissa paikallisissa viihde-elektroniikkakaupoissa. Niissä on yleensä kokonainen kerros varattu kelloille ja valikoima on mieletön. Seikojen hinnatkin ovat muistaakseni erittäin kilpailukykyiset. Harmittaa, että en omalla reissullani ostanut.
Kaff kirjoitti:Kultakellossa suolaiset hinnat ja hyvin rajattu valikoima. Ei kokemuksia chronosta mutta ymmärtääkseni perusnettimarkkinasännöt pätee; jos myyjä on trusted ja palautteet kunnossa ni ostohousut jalkaan.

Itellä sama polte mut ratkaisin homman silleen et kesällä Japaniin.

Kiitos tiedosta Kultakellon suhteen - säästää multa vaivan käydä siellä.

Mutta valitettavasti tää "kesällä Japaniin" ei ole itselleni juuri tällä hetkellä mahdollinen ratkaisu. Sitä varten pitäs saada vähän lisää rahaa ja ennen kaikkea jotain matkaseuraa.

Mieluusti tilaisin paikasta, josta jollakulla on kokemusta, koska näin isojen ostosten tapauksessa mieluusti hoitaisi hommat niin, että on mielenrauhaa eikä tarvitse kaivella netin syövereistä palautteita jne. Mutta toki voi olla, että tähän se vääjäämättä menee...
Onko pakko olla uusi? Olen ostanut useita Grand Seikoja käytettynä klocksnackista, uhrforumista ja TZ-UK:sta. Koskaan ei ole ollut mitään valittamista, ja hinnat ovat yleensä kohdillaan. Esim. 9F-peruskvartsit GS:ltä ovat normaalisti hintaluokassa 1000-1300€, Ruotsissa ehkä vähän näissä lähtenyt inflaatio laukkaamaan.
buffon.bj kirjoitti:Onko pakko olla uusi? Olen ostanut useita Grand Seikoja käytettynä klocksnackista, uhrforumista ja TZ-UK:sta. Koskaan ei ole ollut mitään valittamista, ja hinnat ovat yleensä kohdillaan. Esim. 9F-peruskvartsit GS:ltä ovat normaalisti hintaluokassa 1000-1300€, Ruotsissa ehkä vähän näissä lähtenyt inflaatio laukkaamaan.

Käytetyt kelpaavat oikein hyvin. Tosin niiden kohdalla aina miettii, mitä pitää ottaa huomioon/kuinka luotettavaa meno on. Mutta kiitos vinkistä.
Facebookin Seikoholistit ryhmään huutelemaan. Kyllä ne granditkin liikkuu. Kultakellossakaan taida listahintaa joutua maksamaan.

Ebayssa on muutamia kuulemma luotettavia japanimyyjiä. Sitten tietenkin Seiyajapan yksi vaihtoehto hankkia uutena.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.