No kysyisit sitten heti, etkä yrittäisi vääntää viesteistä sisältöä jota niissä ei ole.

Päivyrin siirtoa huollettiin kelloseppien työhuoneella, se ei tullut kuntoon. Se saatiin kuntoon toisessa huollossa. Kello käytettiin tunnetun arvokellojen myyjän arvioinnissa ja se myytiin toisen arvokellokauppiaan toimesta ulkomaille. Ostaja sai huolletun kellon, jossa huollolle oli takuu ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.
Spectator kirjoitti:Olis kyllä kiva tietää, mitä luotettava kelloalan toimija oli suunnitellut tekevänsä 1500 euron arvoisilla väärennetyn AP:n varaosilla...


Se oli mun 5513, jonka kanssa toi kävi. AP on mennyt jo muutama vuosi sitten eteenpäin. Ja toi 5513 vaihtui uudempaan Subiin muistaakseni jo 2017. Nyt on pelkkiä huollettuja complete settejä itsellä, muita en enää edes harkitse. Tosin eniten kiinnostaisi exit koko "skenestä", mutta hinnat on nousseet niin paljon, että ei noita arvokkaampia kelloja enää kukaan yksityinen osta. Kauppiaat tarjoaa (ymmärrettävästi tottakai) sen verran vähemmän, että parempi pitää vaan laatikossa ja painaa Garmin ranteessa. :D
Viimeksi muokannut lawry, 07 Helmi 2019, 12:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
myyrä kirjoitti:No kysyisit sitten heti, etkä yrittäisi vääntää viesteistä sisältöä jota niissä ei ole.

Voi toki itse harkita että jos esittäisi sen keissin täsmällisesti heti kärkeen. Internetissä saattaa käydä niin, että joku kyseenalaistaa hämyisten huhujen todenperäisyyden, jos asiat esitetään hämyisinä huhuina.

myyrä kirjoitti:Päivyrin siirtoa huollettiin kelloseppien työhuoneella, se ei tullut kuntoon. Se saatiin kuntoon toisessa huollossa. Kello käytettiin tunnetun arvokellojen myyjän arvioinnissa ja se myytiin toisen arvokellokauppiaan toimesta ulkomaille. Ostaja sai huolletun kellon, jossa huollolle oli takuu ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.

Ok, kiitos! Voiko noiden tunnettujen tyyppien nimet mainita? Albertinkadun lonkeroäijä?
^ Mikä agenda uroksella tässä on kun menee Longitudin kusetukset niin tunteisiin?

Kuulostat ihan samalta kun nimimerkki Nine silloin kun Asketia vähänkään moititaan.
manne fresh kirjoitti:Longitudi-kokemus:
"Vein kellon huoltoon. Työhön kerrottiin menevän reilu viikko ja hintaa muutama kymppi"

"Vilkuilin kassalla erittelyä ja summa olikin satanen ja muutama kymppi. Kuulemma piti vaihtaa pari muutakin osaa."


Oon vähän myöhässä näistä bileistä, mutta tässä aika selkeästi rikotaan kuluttajansuojalakia kahdellakin tapaa eli tekemällä lisätöitä ilman tilaajan lupaa ja ylittämällä hinta-arvio yli 15 prosentilla, joka on lain asettama yläraja.
kvarkki kirjoitti:^ Mikä agenda uroksella tässä on kun menee Longitudin kusetukset niin tunteisiin?

No tos longitudi-dissauksessa ärsytti se asioiden löperö esittäminen. Jos kerta on raudanlujat perusteet taustalla nii miks niitä sit piilottelis.

kvarkki kirjoitti:Kuulostat ihan samalta kun nimimerkki Nine silloin kun Asketia vähänkään moititaan.

:D
kvarkki kirjoitti:^ Mikä agenda uroksella tässä on kun menee Longitudin kusetukset niin tunteisiin?

Kuulostat ihan samalta kun nimimerkki Nine silloin kun Asketia vähänkään moititaan.

Haha. Itseasiassa en erityisemmin pidä kyseisen lafkan markkinoinnista (black friday jne.). Tuotteista moni on sellaisia, joita en ostaisi.

Kelloskenen osalta paras asioida valtuutetun jälleenmyyjän kanssa tai ostaa suhteellisen uusi full set. Mielummin tiedän, mistä maksan ja mitä saan. Käytettynä ostaminen ei vaikuta kovin kannattavalta ratkaisulta monenkaan kellon kohdalla.

Parhaimmillaan kellotoreilla pyydetään käytetyistä huoltamattomista kelloista epämääräisellä alkuperällä lähes saman verran kuin AD:lta saa uuden. Joitakin kelloja joutuu jonottamaan, mutta eikö uuden ostaminen on sen arvoista? Enkä tarkoita mitään useiden vuosien jonotusaikoja. Joskus oon miettinyt, ostaako porukka käytettyjen kellojen kauppiailta rahoituksen vuoksi vai miksi? Kellokauppiaiden määrä on kasvanut aika paljon lyhyessä ajassa. Ilmeisesti kannattavaa liiketoimintaa.
Kyllä taitaa monella harrastajalla Santanderit paukkua.

Mitä tuota skeneä on tässä muutama vuosi tullut seurattua niin aikamoista peliähän tuo on. Vaikea kuvitella että pahemmin plussan puolella monikaan on. Toisaalta pari kallista kelloa pohjalle mahdollistaa flippailun jo aika pitkälle.
Vähän on innostuksen laannuttua tultu oltua kelloskenestä poissa. Nyt olen kuitenkin lukenut globaalista interwebistä sporttiteräsrolexien vaikeasta saatavuudesta ja tiskin alta myymisestä vippi-asiakkaille. En sit tiedä onko tämä Suomen ongelma. Tosin eipä ainakaan tuossa Lindroosin ikkunassa ole kuin muutama hassu teräskultadatejust, vaikka ikkunatilaa ko. merkille näyttäisi olevan varattu melko paljonkin.

...aihetta sivuten kiinnostaisi tietää, onko Suomessa vielä kolme virallista jälleenmyyjää ja kun ajattelen yhtä Rollea lähiaikoina huollattaa kahdeksan yhteisen vuoden kunniaksi, niin missäköhän se merkkihuolto halvimmalla tulisi tehtyä vai onko se jokin kiinteä sama hinta kaikissa paikoissa?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.