Onko kellään suositella paikkaa jossa PK-seudulla muokata 100% nailonista tehtyä paitatakkia? En sikäli tiedä onko prosessina sen kummoisempi kelle tahansa vaatturille mutta muutenkin hyviä tekijöitä kysyn kun ei ole aiempaa kokemusta.
Koitin ahkerasti googlailla asiaa, mutta en saanu siihen varmuutta. Tältä foorumilta löytyi kans epärohkaisevaa tietoa.
Kysymys kuuluukin: Koskeeko Paypalin ostajan suoja vielä nykyään käytettyjä vaatteita yksityishenkilöiltä?
Tämä kyssäri kuuluisi jonnekin eräfoorumille, mutta varmasti täältäkin löytyy tietoa: Mulla on noi Patagonian Terrebonne Joggers. Todella hyvä leikkaus yms. mutta eivät pidä vettä yhtään. Mikä malli näistä housuista on ns. seuraava vedenpitävyyden puolesta? ei siis mitään sadehousuja, mutta mahdollisimman kevyet ja hengittävät, mutta vähän vettä pitävät housut.
Hulk666 kirjoitti:Tämä kyssäri kuuluisi jonnekin eräfoorumille, mutta varmasti täältäkin löytyy tietoa: Mulla on noi Patagonian Terrebonne Joggers. Todella hyvä leikkaus yms. mutta eivät pidä vettä yhtään. Mikä malli näistä housuista on ns. seuraava vedenpitävyyden puolesta? ei siis mitään sadehousuja, mutta mahdollisimman kevyet ja hengittävät, mutta vähän vettä pitävät housut.


Ootko tsekannut Fjällrävenin Eco-Shell -materiaalin? Mulla on takki tolla kankaalla, ja kuvittelisin sen osuvan aika hyvin tarpeeseesi. Pitää vettä ihan kunnolla, mutta on kevyttä ja joustavaa.

Kiinnostais tietää onko muilla valmistajilla vastaavia materiaaleja? Patagonialla luulis olevan jotain myös?
Rab:lla vois olla. On ainakin kevyttä, joustavaa ja hyvin istuvaa gorea mut ne voi olla jo liian hiostavat. Tekis mieli sanoa että norronalla olis kans.
Jotkut hiihtohousut vois myös osua spekseihin, sellaset versiot missä ei oo fleecevuorta. Ne pitää ainakin tuulta ja yleensä vähä vettäkin.
Onko kokemusta minne kannattaisi viedä parit selvedge-farkut lyhennettäväksi? Yritin käyttää hakua, mutta vähän huonosti löytyi aiheeseen liittyen viime ajoilta. Mielellään Helsingistä tai pk-seudulta.
Meyer Denim Workshop taitaa olla taas auki, lyhentää Union Specialilla jos sitä on hakusessa ja on ollut aiemmin suositeltu erikoisempiin farkkuhommiin. Cainelta löytyy käsittääkseni myös chainstitch-kone, mutta siellä on tällä hetkellä ilmoitus etteivät tee ruuhkan takia muutostöitä kuin myymiinsä vaatteisiin.
Viimeksi muokannut alhazen, 14 Maalis 2023, 22:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
alhazen kirjoitti:Meyer Denim Workshop taitaa olla taas auki, lyhentää Union Specialilla jos sitä on hakusessa ja on ollut aiemmin suositeltu erikoisempiin farkkuhommiin. Cainelta löytyy käsittääkseni myös chainstitch-kone, mutta siellä on tällä hetkellä ilmoitus etteivät tee ruuhka. takia muutostöitä kuin myymiinsä vaatteisiin.


Meyer Denim Workshop ei ollutkaan tuttu entuudestaan. Minäpä tiedustelen farkkujen lyhennystä sieltä - kiitos vinkistä!
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.