Oisko kellään bokserivinkkejä? Nyt ollut käytössä Uniqlon supimaboksereita pidemmän aikaa, mutta näissä risoo iso vaihtelu erien ja värien välillä. Paraneeko elämä jonkun paremman/kalliimman merkin boksereilla?
Black horsen bambuviskoosibokserit https://blackhorse.fi/products/miesten- ... i-bokserit Kylmemmille keleille löytyy vastaavia bermuda-mallisina, saa reidet lisäsuojaa. Miellyttävä materiaali, sopivan pitkä lahje ettei reidet hinkkaa ja ihan kohtuuhinta. Ja merkki tuttu jo isän ja isoisän kalsonkikaapista.

Puuvillaiset ja polyesteriset ei sovi itselle yhtään, tosi hiostavia, mutta nämä viskoosiset on olleet kyllä hyviä.
tuomass kirjoitti:Oisko kellään bokserivinkkejä? Nyt ollut käytössä Uniqlon supimaboksereita pidemmän aikaa, mutta näissä risoo iso vaihtelu erien ja värien välillä. Paraneeko elämä jonkun paremman/kalliimman merkin boksereilla?Zimmerlit on ollut nyt noin 1,5 v käytössä ainakin kerran viikossa. Ne on mun lempparit ja oikeestaan ainoat bokserit, jotka on kestäneet The Other Danish Guy -merkkisten bokserien lisäksi. Aion ostaa toisetkin!
InsanePineapple kirjoitti:Mistä löytäisi yksivärisiä flanellipaitoja? Hintana max 70e. L.L.Bean kiinnostelisi, mutta ilmeisesti Euroopassa hieman kiven alla.

LL Beanillä on välillä jotain koko mallisto -25%, niin silloin pääsee suht normaaliin hintaan, vaikka postit ja verot tulee päälle. Joskus parit chinot tilasin, niin jäi hinnaksi muistaakseni 60€ pari (olisiko tarjoushinta ollut alle 40€). Silti ihan kohtuullista.
Oversize-malliset paidat ovat kasvattaneet suosiotaan. Miten näyttävät vyöt ja vyönsoljet istuvat tähän, koska nehän jäävät herkästi paitojen ja huppareiden alle piiloon? Onko vöihin satsaaminen edelleen relevanttia katutyylissä?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.