haistelija kirjoitti:
puffe kirjoitti:Mustat bootit natural weltillä, mitä vaihtoehtoja löytyy? Vibergin Service bootit ja Solovairin Monkey bootit nyt ainakin, ensiksi mainitussa mietityttää hinta ja jälkimmäisessä malli.


Mites Tricker's? niillä on yleensä just noita natural welttejä ollu tyrkyllä jossain. Sivuiltaan ei löydy, mutta luulis jostain löytyvän malli mis on.

Nyt ois Tricker'siltä tommonen https://www.trickers.com/uk/allan-black ... mping-boot
Treenikassi: pitäisi mahtua yksi padelmaila, sisäpelikengät + suihkukamoja ym. rompetta. Hyvä jos saisi myös reppuna selkään tarvittaessa. Mielellään enemmän leveä kuin korkea. Onko hyviä vinkkejä? XXL, Stadium sun muut tietty täynnä peruskamaa, mutta kuulisin mielelläni jos on hyviä suosituksia.
Balmacaan-takki kalanruoto- tai kukonaskelkuviolla, harmaa, raglan-hihat tietty, piilonapitus, mistä?

Budjetti sanotaan vaikka 500 €.

Tämä Uniqlon versio näyttää hyvältä, mutta on muovia.

Kuva
juha kirjoitti:Balmacaan-takki kalanruoto- tai kukonaskelkuviolla, harmaa, raglan-hihat tietty, piilonapitus, mistä?

Budjetti sanotaan vaikka 500 €.

Tämä Uniqlon versio näyttää hyvältä, mutta on muovia.


Tehtävä on kohtalaisen mahdoton. Tiedän, koska itse metsästin samanlaista pari vuotta takaperin. Silloin kävi tuuri ja sain ostettua Natalinolta törkyhalvalla tämän: Kuva

Näitähän taidettiin ostaa foorumikiimassa Suomeen aimo läjä, joten hyvällä tuurilla ostoilmoituksella joku olisi valmis omastaan luopumaan. Natalino saattaa myös tuoda takin uudestaan myyntiin, kysymällähän se selviäisi.

Harmi tuo Uniqlo, villaisena olisi todella pätevä vaihtoehto. Trunk, Drake's sun muut menee jo niin hupikalliiksi, että kävisin mielummin vaikka Cainella kysymässä, paljon mittatilauksena maksaisi.

Yksi vaihtoehto on Berg&Bergin Nisse-takki, joka täyttää melko hyvin speksit + vyö: https://www.grailed.com/listings/106133 ... d-overcoat

Nettisivujen mukaan uusia malleja ko. takista on tulossa syksyllä. Taitaa olla vähän hintavampi (700-800€?), mutta käsittääkseni ihan laatua. Googlen mukaan tuota on siis ollut ainakin herringbonena, tulevista kuoseista ei kai vielä tietoa (en instagramistakaan löytänyt vinkkejä). Olikohan vielä niin, että viimeksi nuo takit tulivat niin myöhässä talvikauteen, että myivät alusta asti alennuksella?

En tiedä oliko näistä mitään hyötyä, kunhan pääsin horisemaan.
Itsellä balmacaan myös hakusessa, mutta jossain asteen pirtsakammassa kuosissa ja värissä. Hankalaa peliä. Saumassa oli yksi sinisävyinen noin 800€. Ihan kiva, mutta ei tarpeeksi kiva. Cainessa on paljon kivoja tweedejä muistaakseni 1500€ ja ylöspäin. Katsellaan mitä käy.... aika kallista itselle, mutta olishan siinä takkia moneksi moneksi vuodeksi.

Harmaa ja melkein juhan budjettiin
https://www.sehkelly.com/shop/coats/bal ... -fog-grey/
Balmacaan on sellainen malli että perinteisiä (väljyydet kunnossa ja kankaat paksuja, mikä on tässä mallissa ihan hyvä) yksilöitä liikkuu vintagemarkkinoilla suhteellisen hyvin ja vähemmän nimekkäiden valmistajien kohdalla halvalla, jos jaksaa väijyä vaikka eBayta tai Etsyä. Itselläni on joskus Etsystä löytynyt tuntemattomaksi jääneen italovalmistajan sellainen aika härskillä mustalla/kermanvärisellä kalanruotokuviolla ja se taisi maksaa posteineen satasen.
Enpä tiennyt, että UFFista aikoinaan 30 eurolla ostamani Made in East Germany "päällystakkini" täyttää Balmacaan-kriteerit - fiilis takista parani entisestään! Komppaan siis myös jälkimarkkinoita (tai aikakonetta).
Kiitos horinoista! Aika toivottomalta näyttää varsinkin tällä budjetilla. Taitaa olla mittahommat järkevä seuraava askel tai Ebay-naaraus.
Mä olen pitänyt Vestiaire Collectivea silmällä https://us.vestiairecollective.com/men-clothing/coats/ ja löysinkin sieltä Caruson raglan-hihaisen ruskea-harmaan takin, E.T. Thomasin kalanruoto-villakasmir-kangas, ilmaisilla posteilla 85e. Pitäisi tällä viikolla saapua. Vähän kyllä jännittää kun näissä raglan-takeissa on herkästi ne hihat sellaiset gorillahihat. Etenkin jos on oikein paksua kangasta. Jokunen villakangastakki ja trenssi käynyt kääntymässä, mutta ei ole pystynyt käyttämään. UFF on kaikkia entisaikain kotimaisia raglan-takkeja paksulla skottikankaalla 20-30e aina rekit pullollaan, mutta niissä on just kanssa tämä gorillahihaongelma.

Raglan-hihallisia ei kai kovin helposti saa mittatilauksena? Olen kysellyt ja ainakaan Herrainpukimolta ja Cainelta ei (aikanaan) ollut saatavilla. Ehkä tilanne muuttunut.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.