Margayya kirjoitti:Sonos Beam?

Näillä näkymin valinta olisi juurikin tuo... Eniten mietityttää kun samaan rahaan löytyy paljon ihan ok kehuttuja soundbareja, joissa subi mukana.
BT-audio vaatii mielestäni sitten melkein oman laitteen toistamaan sitä musiikkia ettei kaikenmaailman puhelut ja äänitehosteet toistu musiikin päälle tai sen sijasta. Marshall pelaa varmaan hyvin kotikaiuttimena mutta melkein miettisin ratkaisua, jossa on myös akku jos yhtään haluaa joustavuutta käyttöön.

Musiikin ohjauksen ja toiston voi tietty erottaa halvalla vaikka Chromecast Audiolla jos laitteet on asennettu vakiopaikkaan, jossa myös virtaa tarjolla. Ei sitten katkea musiikki vaikka kännykän sammuttaisi.
Uudet puhelimet, samanlaiset vaimon kanssa. Vaimo soittaa, ja kun vastaan, kuuluu aina omasta luurista: "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä.", eikä puheluun pysty vastaamaan.

Oikeastaan ei välttämättä mikään hullumpi ominaisuus. Sehän voi olla jotain tekoälyäkin.
Löytyykö ensikäden kokemusta Samsungin The Frame televisiosta. Miten toimii tauluna eri valaistuksissa ja onko mielestänne 1400€ väärti laite jos laskee sen päälle, että haluaa uuden television, mutta samalla saisi taulun seinälle / mustan lätyn pois seinältä.

EDIT: Olihan tuolla Koti-ketjussa jotain juttua.
Television äänen digitaali–analogi-muunninta odotellessa pientä virittelyä äänen suuntaamisella. Seinä-asennuksessa varmaan jonkin verran heijastuu seinästä kuulijaa kohti, mutta tasolla diskantit kimpoaa aika epäsuoraan tasosta kattoon yms. Näillä tulee sounbarin tapaan aika hyvin korvia kohti. Mahdollisesti peitän vielä lehmät mustalla teipillä.

Kuva

Ja valmiina, lol.

Spoiler:
Kuva
Lopultakin sain aikaiseksi heittää Tivoli Audiot mäkeen työpisteeltä ja hommasin Genelec G Three -parin hoitamaan sekä kitaramonitorien, että musiikin toiston virkaa. Klassinen kävi eli näyttivät kaupassa paljon pienemmiltä mutta onneksi sopivat hyvin silti pöydälle.

Ei ole ikävä vanhoja vehkeitä.
No ei varmasti ole ikävä.. Tivoli audiot aikamoista kuraa, vaikka ”lifestyle” ihmisien suosiossa ovatkin.
Itseltäni löytyy yhdestä huoneesta Genen 8030C pari, sekä 7050C subit tukemaan, (myös niitä pari) jotta saa täyden taajuusvasteen myös alapäähän tai jos haluaa kuunnella pelkkiä bassoraitoja studiohommissa. Noiden yhteispelin kun saa vielä todella helposti kohdilleen, niin eipä siitä lähikenttämonitorit paljon parane. Vaikka Geneä pidetään kalliina, niin tuohon hintaan vaikea kuvitella kovin paljon parempaa.. Nyt kun on tullut tilaa akustoituakin aika runsaasti, niin se paljon puhuttu raakuus ja kirkkaus on myöskin hyvin tasoittunut.
Toki tuplasubien kanssa on syytä olla tarkkana, sillä huonolla sijoittelulla ja akustoimattomassa tilassa kumoavat lähes vuorenvarmasti toisensa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.