Myytävänä itselleni tarpeettomaksi tai väärän kokoiseksi jäänyttä laatuvaatetta. Tarkoitus keventää kaappia, joten tarjouksiakin kuunnellaan.

Myytävistä vaatteista kuvat täällä: https://drive.google.com/drive/folders/ ... HVINoHze13

Myydään Schott Perfecto 519 musta nahkatakki. Koko S. Made in USA. Paksua, erittäin pehmeää ja laadukasta käsinleikattua nahkaa (steerhide). 519 on klassisen Perfecto-bikerin nykyaikaisempi ja hyvin istuva versio. Jäänyt kuntokuurin vuoksi pieneksi, joten siksi myyntiin. Käytännössä käyttämätön eli uudenveroisessa kunnossa. Tästä aito Perfecto vaivattomasti ilman tulleja ja korkeita lähetyskuluja. Ovh. lähetyksen, tullien ja verojen jälkeen vähän vajaa 1500€. Hintapyyntö nyt 849€ 799€ 749€ 699€.
Perfecton mitat:
Kainalo-kainalo n. 52cm
Helma n. 48cm
Hartiat n. 44cm
Hihat n. 65cm
Pituus n. 69cm kauluksen yläreunasta ja n. 65cm kauluksen alareunasta.

Myydään Schott 626VN musta nahkatakki. Koko L. Made in USA. Erittäin pehmeää, kevyttä ja jämäkän laadukasta nahkaa (cowhide). Nahassa on valmiiksi kulutettu hieno ulkonäkö (VN=vintage). Sisäkangas pehmeää ja hienoa 100% puuvilla-flanellia. 626VN on nykyaikainen ja hyvin istuva ns. slimfit versio miellyttävän kevyellä ja erittäin pehmeällä nahalla. Takkia on käytetty vain vähän ja kunto on erinomainen. Tästä aito USA-Schott vaivattomasti ilman tulleja ja korkeita lähetyskuluja. Ovh. lähetyksen, tullien ja verojen jälkeen vähän vajaa 1500 euroa. Hintapyyntö nyt 749 699 euroa.
626VN:n mitat:
Kainalo-kainalo n. 56cm
Helma n. 52cm
Hartiat n. 47cm
Hihat n. 66cm
Pituus n. 68cm kauluksen yläreunasta ja n. 64,5cm kauluksen alareunasta.

Myydään Schott 641HH musta nahkatakki. Made in USA. Kokoa 40, joka vastaa suurinpiirtein Medium-kokoa. Takki on ajatonta Cafe Racer-mallia ja laadukkaan jämäkkää hevosennahkaa (horsehide). Nahka on mukavasti hieman pehmentynyt, vaikka muuten takki on vähän käytettynä erinomaisessa kunnossa. Takin ovh. Schottin omilta sivuilta tilaten on lähetyksen, tullien ja verojen jälkeen vähän vajaa 1400 euroa. Hintapyyntö nyt 699 649 599 euroa.
641HH:n mitat:
Kainalo-kainalo n. 57cm
Helma n. 49cm
Hartiat n. 48cm
Hihat n. 63cm
Pituus n. 69cm kauluksen yläreunasta ja n. 64,5cm kauluksen alareunasta

Myydään Barbour International Steve McQueen vahakangastakki. Koko on M ja värinä tummanvihreä. Kaulus on ruskea ja pehmeää vakosamettia. Takki on minimaalisesti käytettynä erinomaisessa kunnossa ja olen vahannut takin kertaalleen eli on täydessä tikissä. Pitää siis sateen ja tuulen. Takin ovh. noin 500 euroa ja en muutoin myisi, mutta jäi valitettavasti vähän pieneksi itselleni. Hintapyyntö 199€.
Barbourin mitat:
kainalo-kainalo: 56,5cm
vyötärö: 51,5cm
hartia-hartia: 47,5cm
hiha ulkosaumasta: 66cm
hiha sisäsaumasta: 59cm
niska-helma (kauluksen alareunasta mitattuna): 73cm

Myydään Sand Copenhagen villakangastakki. Kokomerkintä on 48 ja väri tummanruskea tyylikkään hillityllä ruutukuvioinnilla. Takki on 1-rivinen kolmella napilla ja klassisella lovikauluksella. Hihoissa on neljä nappia. Takin kangas on laadukkaalta Italialaiselta valmistajalta. Takki on vain kertaalleen käytettynä kuin uusi eikä mitään käytön jälkiä näy. Takin ovh. on 600 euroa eli nyt arvokas ja laadukas takki uudenveroisena käypään hintaan. Hintapyyntö 199 euroa.
Sandin mitat:
Kainalo-kainalo: 55,5cm
Hartiat: 45cm
Helma: 59cm
Hihat hartiasaumasta: 63,5cm
Pituus kauluksen alta: 94cm

Myydään Gantin vaaleansiniset kevyen puuvillaiset chinot koossa 32. Gantit ovat vähän käytetyt, mutta siistit ja hyväkuntoiset. Hintapyyntö 20€ 15€ tai yhdessä Knowledge Cotton Apparelin chinojen kanssa 30€ 25€.

Myydään Knowledge Cotton Apparelin viininpunaiset luomupuuvillaiset chinot koossa 32. Chinot ovat vähän käytetyt, mutta siistit ja hyväkuntoiset. Hintapyyntö 20€ 15€ tai yhdessä Gantin chinojen kanssa 30€ 25€.

Myydään Lolita Lempicka Au Masculin 50ml eau de toilette tuoksu. Tämä arvostettu tuoksu on nykyään harvinainen, koska sen valmistus on lopetettu ja jäljellä olevista pulloista pyydetään korkeita summia. Pehmeä ja huumaava tuoksu sisältää mm. lakritsin, vaniljan, rommin, tonkapapujen, mantelin ja santelipuun aromeja. Hintapyyntö 99€.

Tuotteet Turun seudulla eli joko nouto tai postitus onnistuu. Postikulut ostajalle. Tarkempia tietoja ja mittoja saa kysymällä.

Tässä vielä linkki myytäviin kohteisiin: https://drive.google.com/drive/folders/ ... HVINoHze13
Viimeksi muokannut Tonnik, 28 Marras 2022, 20:00. Yhteensä muokattu 76 kertaa.
Lisätty vaatteita kaapin siivouksen jälkeen. Järkeviä tarjouksiakin saa esittää. Esim. Turnbull & Asserit myisin mielellään samassa paketissa.

edit: Merzit, Sunspelit, Maple Propellerit, Leet, Levikset ja Dieselit, Asketit, Tigha, Villoresi, Tom Ford, Burberry, Schott, Baracuta, Sunspel, Berwich, Chester Barrie ja Turnbull&Asserit myyty.

Kaappia tyhjentäessä järkeviä tarjouksia otetaan yhä vastaan.
Viimeksi muokannut Tonnik, 01 Elo 2022, 20:31. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
Myytyjä poistettu, hintoja laskettu, uusia lisätty ja tuotteita niputettu.

Syksyn inventaario ja kaapin tyhjennys tehty ja myyntiin paljon itselleni väärän kokoista tai käyttämättä jäänyttä laatuvaatetta.

Tarkoituksena keventää kaappia, joten fiksut tarjouksetkin huomioidaan.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.