Suitsupplylla oli pyyhepaitoja vielä alkukesästä, mutta taisivat myydä loppuun jo. Itse ostin yhden halvan mutta asiansa ajaneen aikoinaan joltain mod-retro-henkiseltä brittiputiikilta, olisikohan nimi ollut Lamborghini tms. ja Yooxilla olisi näköjään oman merkin kamaa ja varmaan muutakin italialaista.

OB:sta vähän samat kokemukset paitojen osalta, mutta uimashortsit ovat yhä genrensä parhaan näköiset.
Thanks, täytyypä tutustua.

Ei se OB nyt sinänsä ihan sikahintainen ole mutta kun ottaa tuotteen äärimmäisen yksinkertaisuuden huomioon ja sitten tosiaan tuon, että kangas puhkeaa nopeasti kauluksen reunoista, hihan suista jne. niin voisi edullisempikin olla. Lisäksi tuo kaula-aukko on vähän turhankin antava että noita viitsisi paljoa rannan ja puiston ulkopuolella käyttää. Olishan noilla nykyisin muitakin kaulusmalleja mutta järjestään vielä kalliimpia.
Pari napitettavaa OAS:ia tuli ilman postikuluja ja nopeasti UPS:llä kotiin. Vaikuttaisivat asiallisilta mutta eipä näissä tuon materiaalin kulutuskestoa oikein ennakkoon voi sanoa. Nyt kuitenkin pärjää jos helteet vielä palaa ja useamman kesän taas eteenpäin.

Aavistuksen verran istuvampia ja asiallisempia leikkaukseltaan kuin saman koon OB:t.
Jos haluais ostaa dadcapin/5panelin joka EI ois hecho en kehitysmaa ni mitä vaihtoehtoja on? Snapback/trucker on ehdoton ei.

Esim tekeekö muu ku Costo suomessa lätsiä?
Mustat bootit natural weltillä, mitä vaihtoehtoja löytyy? Vibergin Service bootit ja Solovairin Monkey bootit nyt ainakin, ensiksi mainitussa mietityttää hinta ja jälkimmäisessä malli.
puffe kirjoitti:Mustat bootit natural weltillä, mitä vaihtoehtoja löytyy? Vibergin Service bootit ja Solovairin Monkey bootit nyt ainakin, ensiksi mainitussa mietityttää hinta ja jälkimmäisessä malli.


Mites Tricker's? niillä on yleensä just noita natural welttejä ollu tyrkyllä jossain. Sivuiltaan ei löydy, mutta luulis jostain löytyvän malli mis on.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.