Kuva

Viikonlopulle osui kahdet ostamisen arvoiset varsikengät, joista toiset nämä French ranger boots brown.

Kengät vuodelta 62 ja olleet varastoituina, ei käytettyä ylijäämää. Näitä tullut pidempään kyttäiltyä, kun normaali koot (44) on jo ylijäämäkaupoista loppuneet aikaa sitten.

Nahka luonnollisesti "hieman" kovaa, mutta eiköhän tuo siintä pehmity rasvaamalla.

Yllättävän kivasti menee lahje tuon tuplasoljen alle.
Noi on kyllä kunnolliset vehkeet! Mulla on ollu yhteensä kolme paria. Yks on vielä ihan iskemättömänä boksissa, yksistä tyhmyyksissäni leikkuutin varret pois ja kolmansien "dead stock" tarkotti varmaan sitä et joku oli kuollu ne jalassa.
Joskus vielä kun alan käyttäää oikeita kenkiä ni otan käyttöön sen iskemättömän parin. Tuli heti oston jälkeen rasvattua ihan tosi paljo renovateur cremellä sisäpuolelta ennenku uskalsi laittaa jalkaan kokeilua varten, eiköhä ne siitä notkistu!

Saako udella mistä ostit? Löytykö jonku militariakaupan valikoimasta vai ebay?
Rasvaillessa tullut hypisteltyä kenkiä. Materiaali, sekä työnjälki kestävyyden nimissä on kyllä jotain käsittämätöntä, kuitenkin oletus lähtökohtaisesti ovat ihan käyttöön sopivat kengät.

Näissä onnisti tällä kertaa ihan Tori.fi:n kautta.

Ylijäämäkaupoissa ympäri maailmaa ollut alle 40 koon kenkiä lähinnä. Muukalaislegioonakin tainnut näitä käyttää, että kuolleen miehen kengät hyvinkin mahdollsia :)


Kuva

Istuva oli näidenkin lesti jotka toisina varsikenkinä viikonlopulle osui.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.