Luxiresta tilattaessa ilmeisesti jää nykyään tavarat tulliin ja saa maksaa tullausmaksun sekä verot tuohon päälle? Onko kukaan tilannut viime aikoina vai onko täällä siirrytty pelkästään kollareihin?
Homma skulaa mallikkaasti tuon saksalaisen saitin kautta. Tehdas kuitenkin sama, joten pystyy referoida aiempia tilauksia normaalisti. Ei tule tulleja tai muitakaan maksuja. Hinnat toki hieman korkeammat kuin joskus aikanaan, mutta nyt pelataan sääntöjen mukaan. Mukavana bonuksena on nopeutuneet toimitusajat. Tilasin hiljattain pellavahousut ja olivat kotona noin viikko tilauksesta.
Hoidan nykyään nämä kuviot parhaani mukaan kotimaisten toimijoiden kautta, mutta yksi synkkä ilta eksyin selaamaan Luxiren tarjontaa ja päädyin hurmiossa tilaamaan pari paitaa. En edes tiennyt tuosta ylemmästä Saksan sivustosta, joten meni tilaus kuin ennen vanhaan suoraan Intiasta. Valitsemani kankaat ovat kyllä tuolla Saksan sivustolla 25€ per paita kalliimmat, joten oma tilaus tuli halvemmaksi (n. 178€ vs 200€). Popoverit ovat jotenkin valmistajien hyljeksimiä, joten nämä tuli tilattua:

Kuva
Kuva

Kun homma toimii niin se toimii, ihan pirun hyviä paitoja. Tässä vielä nuo kankaat:
https://luxire.com/products/s_54427_gtz ... 23&_ss=r#/
https://luxire.com/products/s_53378_b04 ... 14&_ss=r#/
Kun toimii niin toimii, tosiaan. Tosi hyvä popover-tyyli! Aika raju yhdistelmä nappikaulukset ja läppätasku popoverissa mutta toimii. Appostalla, Shirtonomylla ja Proper Clothilla olis kanssa popoveria saatavilla, mutta se on totta että kotimaasta ei varmaan mistään. Menikö kauan toimituksessa?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.