Hakusessa olisi duunikäyttöön sopivaa asustetta:

- Hillittyä tummansinistä/tummanharmaata pukua. Tässä koot pyörivät siinä 48 tienoilla takissa ja 48/50 tienoilla housuissa. Strategisia mittoja on se 179/73 ja takamus mallia tankki, eli aivan matalat vyötäröt ja slimmeimmät housut eivät toimi. Tarkemmat mitat helpottavat arviointia, kun voin vertailla jo löytyviin kamoihin. Duunikäyttöön, eli paikkataskullisille kirkkaansinisille pellavapuvuille ei tarvetta. Korkeat vyötäröt ja pleatit ehdoton plussa.

- Kauluspaitoja samoilla spekseillä, valkoista ja hillittyjä raitoja suosien. Myös vähän kasuaalimpia leikkauksia voi ehdotella, nimim. kuitenkin joskus tarvitsee rokata ilman skragaa. 40 koon tienoilla pyöritään, vähän slimmimmät suosiossa, yläkropassa kun ei tuota massaa liikaa ole.

- Jos jollakin sattuu nurkissa lojumaan laadukkaat UK 9.5 oxfordit tummanruskeana, tai penny loaferit mustana, heittäkää ihmeessä tarjouksia tulemaan.

- Hillittyjä solmioita voisi lisätä pari rotaatioon. Markettisolmioita, pizzalapion kokoisia essuja tai ihan kapeimpia ei tarvitse ehdotella, niille ei tällä hetkellä käyttöä.

Pääkaupunkiseudulla hakusessa, toki kusti polkee tarvittaessa.

EDIT: tällä hetkellä ei tarvetta lisähankinnoille
Viimeksi muokannut Panda, 17 Elo 2021, 12:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lue lisää alueelta Ostetaan tai katso uusimmat viestit.