Tuotteet sijaitsevat Espoon Tapiolassa. Kulkeutunevat tarvittaessa myös Helsingin keskustaan, ja postituskin onnistuu ostajan piikkiin.


Russell & Bromley chukka 43

Vain muutamia kertoja käytössä olleet chukkat, jotka valitettavasti osoittautuivat hieman liian pieneksi minulle. Koko on 43. Oikealta nimeltään nämä ovat Russell & Bromley Classic desert boot (https://www.russellandbromley.co.uk/classic/567994), mutta ulkonäkö on kylläkin lähempänä chukka saapasta. Käyttömukavuus näissä on todella hyvä, mikä johtunee blake-ommellusta ohuehkosta pohjasta. Pohja on kumia, eikä vedenpitävyydessä ollut mitään puutteita edes viime talven loskakeleissä. Yhdestä nauhanreiästä tippui metallivahvike pois, mutta se ei ole pitävyyttä haitannut eikä näy ulospäin. Ennen käyttöönottoa suojasin nämä kolmella kerroksella suojasuihketta, säilytetty lepolesteissä.

Hintapyyntö: 150 140 130e 120e 110e

Kuva
Lisäkuvia:
Spoiler:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
KuvaLloyd vyö 90cm

Myyn lahjaksi saadun vyön jolle ei ole käyttöä. Käyttämätön. Leveys 3,5cm ja automaattisolki.

Hintapyyntö: 30e 20e

Kuva
Lisäkuvia:
Spoiler:
Kuva
KuvaNippanappa lompakko

Suomalaista käsityötä oleva Nippanappa lompakko, joka kestänee koko loppuelämän. Ostettu Nippanappa -liikkeen loppuunmyynnistä Anja ja Jussi Neirtamon jäädessä eläkkeelle vuonna 2019. Ostin 2 erikokoista lompakkoa eikä tälle toiselle ole ollut käyttöä. Viimeisessä kuvassa näkyy 2 naarmua jotka olivat lompakossa jo ostettaessa. Muuten kunto on hyvä sillä tätä ei ole juurikaan käytetty.

Hintapyyntö: 50e

Kuva
Lisäkuvia:
Spoiler:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut pipa, 19 Syys 2021, 12:10. Yhteensä muokattu 11 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.